MÁRK (17, TATA)

A képekhez és Márk édesanyjának soraihoz felesleges lenne bármit hozzáfűzni. Talán annyit mégis, hogy a meccs előtt néhány nappal még nem voltak meg a belépők, de a Csodalámpa és támogatói nem ismernek lehetetlent, ha egy nagybeteg gyermek öröméről van szó!

From: Klara S**** klara.s***** @ t-online.hu
Sent: Saturday, June 3, 2023 3:12 PM
To: Patzauer Éva <patzauer.eva@csodalampa.hu>
Subject: FW:

Kedves Éva, Kedves Csodalámpa Alapítvány!

Nagyon-nagyon köszönjük kitartó munkátokat, hatalmas öröm volt Márk számára hogy sikerült jegyet szereznetek az áhított meccsre. Már tavaly amikor eldőlt, hogy Budapesten a Puskás Arénában lesz az UEFA Európa Liga döntője ez volt Márk kívánsága, hogy részt vehessen és a helyszínen szurkolhasson. Fantasztikus élmény volt!!!

Annyira magával ragadta a döntő hangulata Márkot, hogy erre az estére (majdnem) elfelejtkezett a fájdalomról is! Márk a Sevilla csapatának szurkolt, (a szünetben sikerült Sevilla mezt is beszerezni), így a győztesekkel ünnepelt!

Köszönjük nektek és dr. Csányi Sándornak, az Magyar Labdarúgó Szövetség elnökének és munkatársainak a segítségét, hogy ezt a szinte lehetetlen kívánságot teljesítettétek!

Külön köszönettel tartozunk még a helyszínen dolgozó mentőszolgálatos kollégáknak, akik segítettek az ülőhelyre lejutni Márknak.

Üdvözlettel,
Márk és szülei

Archívum


Belépés