Aliz (14 éves, Szeged)

Párizsban jártunk, május 12 és 14 között. A Wizz Air repülőutunk csodás volt, a gyerekek sírtak majd nevettek a felszállás során, páratlan élmény volt és igazán kellemes.
Fantasztikus volt, hogy a kislány és a kisfiú - akik arról álmodtak, hogy eljussanak Eurodisney-be - megélték a csodát, és bővelkedtek minden szépben és jóban ez alatt a 3 nap alatt.
Azt hiszem, nem mehettünk volna jobb helyre, tényleg meseországba csöppentünk és itt minden a miénk volt. A lehetőségeket szinte ki sem lehetett használni. Mindent megnézni, mindent kipróbálni és az összes élményt átélni egy hét alatt sem lehet talán, de nekünk nagyon sok jutott, igazán sok. A programok vittek magukkal. A reggelinél ismerkedtünk a francia konyhával, majd egész nap csatangoltunk a parkban és ami csak megtetszett és kerekesszékkel elérhető volt, azt megcsináltuk. Felültünk az összes hullámvasútra, a legkeményebb pályán annak rendje és módja szerint kétszer is. Ezzel nem lehetett betelni. Megnéztük a sok csodát és látványosságot, fotózkodtunk Jaffarral - ha már Csodalámpa -, és csodás hajókirándulásra is eljutottunk.
Hazafelé megálltunk az Eiffel toronynál, melynek látványa szintén elbűvölte a gyerekeket.
Biztos vagyok benne, hogy kis utitársaim az utazás minden percét élvezték, és életreszóló emlékekkel tértek haza.



Hálásan köszönjük támogatóinknak, a Wizz Air Hungary Ltd.-nek, a Jet Travel utazási irodának, a Kontron Kft.-nek, a Disneyland Paris-nak, a Groupama Biztosító ZRt.-nek, valamint magántámogatóinknak, köztük Innának, hogy valóra válthattuk Aliz álmát!






Boris Péter
kívánság-koordinátor
Párizs, 2023. május 14.


Archívum


Belépés