HELLA (5 éves, SZERENCS)



Hella egy kedves, mindig csacsogó és mosolygó kicsi lány. Nagyon szeret kint a szabadban játszani. Leginkább hintázni és csúszdázni. Hosszú időt töltött kórházban, és még elég hosszú ideig nem mehet közösségbe, így közösségi játszótérre sem. Ezért az volt az álma, hogy a születésnapjára a Csodalámpa Dzsinnje varázsoljon a kertjükbe egy játszóteret, ahol van hinta, csúszda, és kis házikó. Heli kívánsága az 5. születésnapján valóra vált!

Nagy volt az öröm, amikor Hella megpillantotta a kertjükben a hatalmas fa építményt. Azonnal ki is próbált minden játékot. A hideg ellenére boldogan vette birtokba a hintát és többször lecsúszott a szép piros csúszdán is. Alig akart bemenni az udvarról a jó meleg szobába, pedig bent várta az újabb meglepetés, a szülinapi torta.

Isten éltessen kicsi Hella jó egészségben nagyon-nagyon sokáig!


Köszönjük a Rossmann Magyarország Kft. támogatását, mellyel valóra válthattuk a kislány kívánságát!


Tatárné Csonka Zsuzsanna és Adorján László
kívánság-koordinátorok
Szerencs 2023. január. 28.



A kislány anyukája az alábbi kedves levélben írta meg nekünk, mit jelent Hella számára a játszótér:

Tisztelt Csodalámpa Alapítvány!

Amikor 2022.oktoberében a miskolci onkohematológián a pedagógus Zsuzsa elmondta nekünk, hogy tavasszal Hella egy csodás játszóteret kap, a kislányom nagyon boldog volt. Szinte naponta kérdezte, hogy mennyit kell aludni még tavaszig. Ez az álom már a kórházi napjait is megkönnyítette, ma pedig már itt áll a játszótér az udvarunkon.

Nehéz szavakkal kifejeznem azt a hálát, amivel tartozunk Önöknek.

Kislányom és magam nevében egyaránt köszönjük szépen ezt a csodás ajándékot!
Köszönettel: Hella és anyukája

Archívum


Belépés