Noel (11 éves, Örményes)Noel és Levente testvérek. Örményesen, egy kis faluban élnek édesanyjukkal, aki nagy szeretettel neveli őket.

Az ajándékok átadásának időpontját édesanyjukkal titokban beszéltük meg, a fiúk nem tudtak az érkezésünkről. Nagyon meglepődtek, amikor a nagy dobozokkal beállítottunk hozzájuk. Mindketten nagyon izgatottak lettek, amikor megtudták, hogy azokat az ajándékokat hoztuk el nekik, amiket nem is olyan régen a Csodalámpa dzsinnjétől kértek. Nagy volt az öröm, miután a dobozból előkerültek az ajándékok. Noel egy laptopot, Levente pedig egy XBOX ONE játékkonzolt kapott különböző játékokkal. Míg a laptopot beüzemeltük, még egy kis társasjátékra is jutott időnk.

Kedves Noel és Levente! Kívánom Nektek, hogy használjátok egészséggel a laptopot és játékkonzolt, és remélem, hogy mindig ilyen jókedvűek és vidámak maradtok!
Köszönjük magántámogatóinknak, köztük a Starnetwork szervezésében decemberben adománygyűjtő influenszerek tagjainak, hogy közreműködésükkel teljesülhetett Noel és Levente álma.


Palásti Ildikó
kívánság-koordinátor
Örményes, 2020. december 28.

Archívum


Belépés