BENCE (15 ÉVES, KISGYŐR)

Bencét már régen ismerjük a kórházi körökben, sajnos sokszor volt már vendége osztályunknak és a sebészeti osztálynak is.
Sajnos gyulladásos betegsége miatt nehézkesen éli a kamasz fiúk amúgy sem egyszerű életét.
2 évvel ezelőtt meséltem neki először a Csodalámpa Alapítványról, már akkor is nagyon örült, de mindig halogatta kívánságát. A tavalyi évben talált magának egy hobbit, úgy látszik nagy szerelem lett, mivel kívánsága is ehhez volt köthető. Ez nem más, mint a horgászat.

Kívánsága egy horgász sátor és egy horgász ágy volt. Karácsonyi ünnepek előtt megérkezett ajándéka, viszont csak az újévben tudtam átadni neki. Úgy tudta kontroll vizsgálata lesz, de amikor szembesítettem a hatalmas kartondobozokkal, amikben kívánsága volt, nagyon meglepődött és hatalmas boldogság járta át a vizsgáló szobát. Csak úgy tologatta, bontotta, kicsomagolta, alig bírta el, de csak ő vitte le az autóhoz. Annyira boldog volt, talán életemben nem láttam rajta ilyen boldogságot, ennyi érzelmet.

/ 2




Mivel a kórházunkban nem lehet képet csinálni a gyermekekről, ezért otthon készítettek képet, ami szerintem tükrözi a fent leírtakat. Nagyon szépen köszöni a támogatónak, hogy teljesítette kívánságát és boldog újévet kíván mindenkinek!

A meglepetés ezzel még nem ért véget, mert meghívás érkezett egynapos pecázásra, így még a jó idő beálltával óriási nagy horgászélmény vár Bencére.

Köszönjük a CARPSTORE.hu BOJLIS OUTLET támogatását.
Segítségükkel tudtunk óriási örömet okozni Bencének!

Köszönjük Bekő Dénesnek, a felkínált vendéglátást,
hogy biztosítja Bencének a horgász élmény lehetőségét!





Máté-Nagy Edina
Major Kriszti
kívánság-koordinátorok
Miskolc, 2021. január 05.

Archívum


Belépés