Enikő (8 éves, Budapest)

Enikő 8 éves, imádja az állatokat. Van három cicájuk, de nagyon szeretne egy saját kis állatkát a szobájába./ 5Enikő mögött hosszú kórházi kezelés és nehéz hónap van. Ez az időszak nagyon megviselte. Mikor megtudta, hogy a Csodalámpa az ő kívánságát is teljesíti, nagyon lelkes lett. Boldogan tervezgette az álmát. Megfontoltan lerajzolta, körültekintően megfogalmazta és megkérte az Anyukáját, hogy tolmácsolja felénk a kívánságát. „Nagyon szeretnék egy törpe sünt házikóval, fontos lenne a macskatámadás-biztos bútor Tüsinek, mert a cicák nagy vadászok.”

Így bővült a család egy fővel és érkezett Enikőhöz egy új barát, saját lakosztállyal. Enikő végre boldog, figyelmesen hallgatta a tanácsokat, hogyan kell foglalkozni és gondozni az új védencét. Örültünk, hogy Tüsi gondos szerető gazdira lelt, de annak még jobban, hogy láttuk Enikőt csillogó szemmel mosolyogni. Köszönjük Neked ezt a találkozást.

upload:Beszamolok/4362_Eniko_sziv_montazs3.pngKöszönjük Hoschek Dórának és Mundi Gábornak, hogy teljesítették Enikő álmát!


Major Kriszti
kívánság-koordinátor
Budapest, 2020. július 09.

Archívum


Belépés