NÓRA (16 ÉVES, SÁROSPATAK)

Nóri szeret utazni, kirándulni, zenélni. Eredeti kívánsága a Csodalámpától külföldi utazást lett volna, amit a jelenlegi vírusos helyzet teljesen kilátástalanná tett számára.

Nóri 10 éve tanul komolyan gitározni. Így nem is csoda, hogy kívánságának "b" verziójaként egy elektromos gitárt választott. Amikor kiderült, hogy régi nagy vágya válhat valóra, Tanárjával egyeztetett, hogy milyen gitár lenne számára a legmegfelelőbb.

Egy csodaszép kékszínű Epiphone hangszerre esett a választás. Nagyon örült, hogy valóra válhat a nagy álom. Egy igazi elektromos gitár, amit egy nagyon kedves budapesti csapat indított útjára, személyes szívből jövő jókívánságuk kíséretében. Így vált Nóri egy boldog hangszer-tulajdonossá, akinek mostantól büszkesége, egy fantasztikus Les Paul gitár.

A Csodalámpa Alapítvány hálásan köszöni az S&T Consulting Hungary Kft. ismételt támogatását, mellyel valóra válhatott Nóri álma.
Külön köszönetünk a Mezzoforte Hangszeráruház Csámpai Károly vezette csapatának, hogy a hangszert kedvezményesen vásárolhattuk meg.



Bobkó Stella és Major Kriszti
kívánság-koordinátorok
Sárospatak, 2020.05.19.

Archívum


Belépés