Richard (7 éves, Feldebrő)


Ricsi egy nagyon kedves, csendes kisfiú. Szeret a levegőn lenni, focizni, de a netes játékokkal is szívesen tölti az idejét. Aggódott, hogy a kórházi kezelések alatt szobafogság vár rá, és unatkozni fog. Szeretett volna olyan elfoglaltságot találni, amit a kórházban vagy otthon, egyedül vagy apukájával is lehet játszani.

Ricsi fejébenem egyszer csak meg született a válasz arra a kérdésemre, hogy mit szeretne kérni a Csodalámpától. Így tudtam meg, hogy Ricsi régi álma egy Xbox természetesen a FiFA 2020, és Minecraft játékkal. Egyik délután nagy doboz érkezett az osztályra, telis tele volt ajándékkal. Volt a csomagban kicsi és nagy póló, kulacsok, rengeteg levonó, képek, kulcstartók, s természetesen ott lapult a nagy álom. Xbox játék és két kontroller, hogy Ricsi ne csak egyedül játsszon.

Igazi meglepetés volt ez a kisfiúnak, csillogott a szeme a boldogságtól, amikor bontogatta a csomagot, és szedte ki az ajándékokat. Apukájának természetesen azonnal be kellett üzemelni a játékot. Ricsi azt mondta, hogy egész éjszaka játszani fog, és az ajándékokkal a pólóban akar aludni!


Köszönjük a Csodabogarak jótékonysági oldalunkon adományozó Comprel Számítástechnikai és Kommunikációs Bt-nek, a Farkas Istvánnak és családjának, Madzig Csabának, valamint magántámogatóinknak, hogy összefogásukkal valóra válhatott Ricsi álma.


Tatárné Zsuzsi
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2020. május 8.

Archívum


Belépés