Félix Dániel (8 éves, Budapest)


Félixszel először a klinikai játszóházban találkoztam, ott is éppen valami nagy munkában volt, rajongásig szeret barkácsolni, és amikor nem kell az ágyban feküdnie, minden lehetőséget kihasznál alkotói tehetségének kibontakoztatására. Amikor megláttam, milyen komolyan dolgozik, szinte már tudtam is, hogy a kisfiú mit fog kérni a Csodalámpától… és nem tévedtem.

Félix egy hatalmas Terepjáró LEGO-ra vágyott, amit majd a tesókkal "percek alatt összerak" .

A kis kamaszt a kórházi kezelés alatt leptük meg a hatalmas dobozzal, az ajándékot támogatónk, a BNP Paribas képviseletében két fiatalember, Menczel Péter és Megyeri Márton adták át. A fiúcska nagyon meg volt lepve, talán még ő sem gondolta, hogy ilyen hatalmas dobozban lapul álmai terepjárója.

A két fiatalember legalább olyan kíváncsi volt, mint Félix, így a három férfiú azonnal hozzákezdett a kicsomagoláshoz. Hatalmas színkavalkád tárult elénk, megszámlálhatatlan mennyiségű alkatrész került szétterítésre az ágyon és egy hatalmas könyv, ami bizony nagy segítség lesz a terepjáró összerakásában. Félix elárulta, hogy azért nem egyedül fog megbirkózni az óriási feladattal, hanem a tesók is segítségére lesznek a komoly munkában.

Reméljük, hamar elkészül a terepjáró, mert mi is szeretünk hegyen-völgyön át kocsikázni, és csak remélni merjük, hogy Félix meghív minket is egy körre.

Drága Félix, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a játékban, sok-sok kilométer levezetését a terepjáróval...igaz csak távirányítóval, de azért mégis!


Köszönjük a BNP Paribas Magyarország támogatását!

Köszönjük Menczel Péternek és Megyeri Mártonnak, hogy személyesen részt vettek a kívánság teljesítésénél!


Sipos Zsuzsanna és Beregi Györgyi
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2019.12.09.

Archívum


Belépés