Dénes (7 éves, Budapest)


A kicsi Dénes nagyon szereti a LEGO játékokat és régi vágya volt egy komoly LEGO űrhajó, amivel aztán hatalmas "kalandokra indulhat"..

A huncutul mosolygó Star Wars rajongó fiúcska álma akkor valósult meg, amikor szüleivel kontrollra érkezett a klinikára.

Az ajándékot támogatónk, a Budapesti Értéktőzsde Zrt. kedves munkatársa, Óbert Ágnes személyesen adta át Dininek, akinek így egyenesen az ölében landolt a Star Wars történet legújabb űrhajója, egyelőre csak "darabokban"!

A fiúcska csillogó szemekkel nézte a hatalmas dobozt és meglepetésében csak annyit tudott mondani: „Hűha”! Hamar oldódott a kisfiú zavara, és miután jó szorosan magához ölelte az óriási dobozt, komoly magyarázatba kezdett, hogy ez a szuper űrhajó mit is fog tudni, ha összerakta már az apró darabokat... addig azonban a hajótest, a pilótakabin, a forgatható lézerágyú torony, a radar tányér, a titkos rekeszek, kábelek és még sok-sok darab összerakása... mind mind Dinire vár! Már csak türelem ( és talán egy pici szülői segítség is?!) kell hozzá, hiszen a dobozban több mint 1300 darab várja, hogy Dinivel indulhasson a nagy kaland!

Jó szórakozást, kalandra fel kicsi Dini!


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde támogatását!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019.05.20.

Archívum


Belépés