Bálint (4 éves, Apátistvánfalva)


Bálint az idei húsvétra egy különleges ajándékot kapott, kívánságára megszerveztük, hogy családjával megnézhesse a hatalmas showműsornak ígérkező „Séta a dinoszauruszokkal” című előadást. Kellemes tavaszi délután találkoztam az 5 éves Bálinttal és családjával a Papp László Budapest Sportaréna előtt. Bálint szereti és ismeri a dinoszauruszokat, ezért választotta kívánságául ezt az élményt.

Már hetekkel előtte izgatottan várta a programot, így a találkozásunk után nem sokkal el is foglaltuk a helyünket, ahonnan remekül lehetett jól látni a színpadon zajló eseményeket. Az előadáson előbb kisebb, majd egyre nagyobb dínók jelentek meg, látványosan és élethűen mozgó nagy állatokat láttunk.

Bálint végig nagy odafigyeléssel nézte a színpadi eseményeket. A fantasztikus előadás után a helyi shopban a csodalámpa ajándékaként választott magának egy Tirannosaurus Rexet, amit nagy örömmel vitt haza.

A kezdetben kicsit visszahúzódott kisfiú az előadás végére teljesen feloldódott, s csak mosolygott és mosolygott. A szülei és lánytestvére is nagyon boldogan köszönték meg ezt az élményt.




Köszönjük a Live Nation Magyarország és a BudapestAréna munkatársainak a kiváló helyekre szóló jegyeket!




Czirinkó Judit
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019. április 20.

Archívum


Belépés