Tamás Bendegúz (13 éves, Sárszentmihály)



Bendivel a kezelése után találkoztunk a kórházban, nagy meglepetésünkre egy nagyon vidám, kedves kiskamaszt találtunk, akinek „félig” meglepetés volt az érkezésünk. Egy okosóra volt Bendi kívánsága, amit egy kedves támogatónkkal, Szepesi Zoltán úrral vittünk el a kívánságteljesítésre.

Nagyon gyorsan kialakult egy jó kis beszélgetés Bendi terveiről, miért éppen a NIKE okosóra volt a kívánsága. Ő nagyon komoly gondolkodású fiú, korábban aktívan sportolt, úszott, focizott, és a felépülése után ennek segítségével szeretné majd fokozni a teljesítményét.

Bendi nagy boldogan és gyorsan összerakta az ajándékot, persze a feltöltés még időt vett igénybe, de biztos, hogy legalább ez a délután gyorsabban telt itt a kórházban, mint a többi.

Mielőbbi gyógyulást és sok sikert kívántunk neki a tanulásban és a sportban!




Szepesi Zoltán úr a CISCO Systems Hungary Ltd. műszaki igazgatója, aki a Csodalámpa adománygyűjtő rendezvényén vett részt 2018. november 17-én a Hilton Budapest Hotelben, s a tombolasorsolás egyik nyerteseként lehetőséget kapott, hogy eljöjjön velünk egy kívánságteljesítésre.
Köszönjük magántámogatóink segítségét!

Benkóczy Márta
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019. március 22.

Archívum


Belépés