Márton (4 éves, Solymár)


Marci egy huncut fiúcska, nagyon szereti a meséket és számítógépes játékokat. Mikor először találkoztam vele, akkor is teljesen el volt varázsolva, ha jól emlékszem egy autós üldözés foglalta le anya számítógépén - mert saját kis tabletje akkor még nem volt... ez nem mehet így tovább, gondolta a nagy varázsló, hiszen "néha" anyának is szüksége van a saját gépére.

Mikor Marci megtudta, hogy bizony a csodalámpa dzsinnje tud varázsolni, huncut szemében látszott, hogy akkor hiszi el ezt igazán, ha neki is varázsol egy tabletet.

A Piros Iskola sok kis diákja közös erővel megsuhintotta a varázspálcát és az elegáns, természetesen fiús színben pompázó tablet máris úton volt Marcihoz. A diákok Balogh Attila tanár urat kérték meg, hogy adja át az ajándékot.

A kis Marci éppen egy Verdás filmet nézett, amikor megérkeztünk - természetesen anya laptopján - Balogh tanár úr azonnal be is kapcsolódott a mesébe és a két férfiember azonnal meg is vitatta a mese "eszmei mondanivalóját".

Aztán a tanár úr átadta Marcinak a dobozt, amiben a dzsinn ajándéka lapult. A kisfiú pillanatok alatt kezében tarthatta a gyönyörű tabletet, ami ezután csak és kizárólag az övé!
Teljesen elvarázsoltan ismerkedett az új csodával és biztos vagyok benne, most már ő is hiszi, hogy a dzsinn valóban tud varázsolni.

Hát így történnek a csodák pici Marci, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a tablet használatában.


Köszönjük magántámogatóinknak, köztük a Piros Iskola tanulóinak, tanárainak és a szülőknek, hogy hagyományt teremtve, immár harmadik egymást követő évben ismét segítettek csodalámpás gyerekek álmainak a megvalósításában!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest,2018.12.07.

Archívum


Belépés