Gergő (10 éves, Kemenessömjén)


A kis Gergő már régóta vágyott egy komoly, "nagyfiús" okostelefonra. Mikor meghallotta, hogy a Csodalámpa dzsinnje valóra tudja váltani álmát, hitte is meg nem is, hogy valóban léteznek még igazi csodák.

A fiúcska türelmesen várt és nagyon meglepődött, mikor meglátogattuk a kórházban. Amikor meghallotta a Csodalámpa nevét, felcsillant a szeme, rám mosolygott és megkérdezte: te tényleg elhoztad nekem az okostelefont, amit a dzsinntől kértem?

El bizony! Átadtam az álmot rejtő dobozkát, Gergő kivette az elegáns, "nagyképernyős" telefont és boldogan magához szorította. Miután a meglepetéstől magához tért, bekapcsolta a készüléket, beállította a magyar nyelvű menüt és profi módon máris nekilátott a beüzemeléshez. Közben pedig elmesélte, hogy amint vége a kezelésnek, apa elviszi őt igazi medvét simogatni és akkor már a saját telefonján fogja megörökíteni a hatalmas medvét.

Ügyes légy Gergő, mosolyogj szépen a medvére, akkor még talán integetni is fog neked és igazi sztárfotókat készíthetsz róla a profi telefonoddal.


Köszönjük magántámogatóinknak, köztük a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola tanárainak, diákjainak és szüleiknek, hogy Gergő kívánságát valóra válthattuk.


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.november 12.

Archívum


Belépés