Bianka (14 éves, Érd)



Biankával sokat beszélgettünk, míg végül bevallotta, hogy titkos álmai közül annak örülne a legjobban, ha egy laptopot tudna neki varázsolni a dzsinn, mert a kis "mini"tableten bizony nagyon sok időbe telik, míg a napi pletyusokat meg tudja osztani a barátnőkkel, de nehéz kikeresni azokat az érdekes weboldalakat is a mini képernyőn, amelyek egy ilyen kamaszlányt érdekelnek.

Persze az is fontos szempont volt a döntésnél, hogy a laptop használata nagyon megkönnyíti a tanulást is, és bizony a hosszú kórházi időszak miatt kiesett tananyagot sürgősen pótolni kell!

Bianka szerencsésen túl van az utolsó kórházi kezelésen és csak kontrollra jött a kórházba, mikor megleptük a laptoppal. Csillogó szemmel, boldog mosollyal nyitotta ki a dobozt, és azt hiszem akkor hitte el igazán, hogy álma megvalósult, mikor kézbe vette és finom kis ujjaival megsimogathatta az ajándékot.

A beüzemelésre már csak otthon kerülhetett sor, hiszen a kontroll eredmények szerencsére lehetővé tették, hogy Bianka a dzsinn ajándékát visszatéve a dobozba, azonnal indulhatott haza, hogy otthon aztán megkeresse a végleges helyét új "barátjának", az elegáns laptopnak.

Kedves Bianka, a Csodalámpa teljes csapata kíván Neked jó egészséget és nagyon sok örömöt a laptop használatában.


Köszönjük az Anonymus Színház Szolgáltató Nonprofit Kft. támogatását!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
2017. december 06.

Archívum


Belépés