Csilla Ketrin (3 éves, Encs)


Ketrin egy mosolygós, örökmozgó, mindig csacsogó kicsi lány. Legjobban babázni szeret. Fürdeti, öltözteti, altatja babáit, és főz nekik minden nap ebédet, vacsorát. Keti amíg kórházban tartózkodott mindig nagyon jól érezte magát a kórház játszóházában, ott is leginkább a babakonyhában szeretett játszani.

Eljött végre az az idő, amikor a kislány hazamehet a kórházból, a legjobban azt sajnálta, hogy otthon nem lesz babakonyha, ahol főzőcskézhet. A Csodalámpától ezért kért egy babakonyhát, amit hazavihet.

Mielőtt Ketikét végleg hazaengedték volna a kórházból a Csodalámpa Dzsinnje elhozta számára a gyönyörű, piros babakonyhát. A kislány tágra nyílt szemekkel, hangos nevetéssel bontogatta a dobozt, amiben a 45 darabos babakonyha lapult. Örömében énekelt, és többször is körbetáncolta a hatalmas dobozt. Elmesélte, hogy otthon mindenkinek meg fogja mutatni milyen szép babakonyhát kapott, és aki elmegy hozzájuk vendégségbe, mindenkinek főz majd finom levest, meg húst, és persze teát a gyerekeknek, és kávét az anyukájuknak, meg apukájuknak.

Öröm volt látni, mennyire örült az a csöpp lány az ajándéknak.


Köszönjük az Európa2000 Középiskola diákjainak, hogy sütivásáruk segítségével valóra váltották Kéti álmát!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2017.december 11.

Archívum


Belépés