Mátyás Bence (10 éves, Budapest)



Matyi egy nagyon érdeklődő, sokoldalú kisfiú, aki rajong a komoly számítógépes játékokért, nagyon szeret bringázni és kedvenc játékai közé tartoznak az elektromos helikopterek, a "lopakodó" drónok.
Hosszú gondolkodás után elárulta, ha valóban kérhet valamit a dzsinntől, akkor nagyon örülne egy quad-copternek.

Az ajándékkal a kórházban leptük meg a kis kamaszfiút, aki már nagyon várta az ajándékot. Édesanyjával telefonon egyeztettünk az érkezésről és Matyi megérezte, hogy ez a kezelési időszak valami nagy meglepetést tartogat számára.
Amikor megérkeztem a hatalmas dobozzal, örömtől csillogó szemekkel azonnal megjegyezte: éreztem, hogy jönni fogsz, mert anya nagyon titokzatos volt, és gondoltam, csak a Csodalámpa meglepetése miatt nem árulja el, hogy kivel is beszélt telefonon.

Azonnal kibontottuk a csomagot és Matyi profi módon kezdett hozzá a drón összeszereléséhez. Szinte teljesen megszűnt számára a külvilág, de amikor megkérdeztem,
ad-e valami nevet ennek az elegáns áramvonalas gépnek, rám nézett és a legnagyobb természetességgel válaszolt: igen, Thrown - drón lesz a neve. Hogy miiért? Elárulta nekem, de ez legyen a mi titkunk!

Mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk Matyinak és nagyon sok örömteli időtöltést a „csodadrón” társaságában!


Köszönjük az American International School of Budapest diákjainak, szüleiknek, tanáraiknak az immár évtizedes támogatást!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2017.november 7.

Archívum


Belépés