László (9 éves, Újkígyós)



Lacika nagy vágya volt, hogy tengerben fürödhessen, így nem kellett sokat gondolkoznia, mit is kívánjon a Csodalámpától.

Egy hűvös, borongós szombaton indultunk Olaszországba, majd pár órás utazás után megérkeztünk a napsütéses Bibionéba. A szállást szinte el sem foglaltuk, máris megcéloztuk a tengerpartot. A kellemesen meleg tenger és a szellő enyhítette a kánikulát, így sok időt töltöttünk a parton. Lacika nagyon élvezte a tenger hullámzását, vidáman ugrált a kisebb-nagyobb hullámokban, vagy épp lebegett a sós vízben.

A pár napba azért belefért, hogy ellátogassunk a közeli Gulliverlandiába, ahol gokarttal pár perc alatt elsuhantunk a Föld leghíresebb építményei mellett, farönk hajóval csúsztunk a vízbe, a 60 méter magas forgó panoráma toronyból csodáltuk meg a tájat, dinók között sétáltunk, egy üvegfalú alagúton keresztül ismerkedtünk meg a különleges tengeri halakkal és cápákkal, a végén pedig egy fóka shown is részt vehettünk. Egyik nap elhajóztunk Velencébe, hazafele pedig Murano és Burano szigeteken is rövid sétát tettünk. Utolsó nap Lacika még a közeli állatkertben töltötte a délelőttöt, este pedig egy kisebb túrát tettünk a világítótoronyhoz. A pizza számos változatát megkóstoltuk, de természetesen a tengeri herkentyűk sem maradhattak ki az étlapról.

/ 5




Reméljük, hogy felejthetetlen élményekkel lettél gazdagabb Lacus!


Köszönjük a Cisco Systems Hungary Ltd., a Budapesti Értéktőzsde, valamint magántámogatóink segítségét!




Ratimorszky Beáta
kívánság-koordinátor
Bibione, 2017. 06.24.

Archívum


Belépés