Patrik Deren (9 éves, Etes)



Egy rendkívül borús és esős napon került sor a 9 éves Patrik kívánságának teljesítésére, amely a Telenor Csodabogarai által összegyűjtött adományokból valósult meg.

A Tűzoltó utcai klinikára érkezésünkkor az édesanya elmondta, hogy Patrik napok óta nincs túl jó hangulatban, nehéz a kedvében járni, emiatt is nagyon örül az érkezésünknek, amiről előzetesen nem szólt Patriknak, hogy minél nagyobb legyen a meglepetés.

A kórterembe belépve Patrik fürkésző tekintetén kívül, még 6 másik gyermek figyelme is ránk szegeződött, így a csodaszép laptop átadását nagy érdeklődés kísérte.

A Telenor Csodabogarainak képviselői elmesélték Patriknak, hogy azért futottak az IRONMAN versenyen és gyűjtöttek adományokat, hogy ez a kívánság megvalósuljon. A cég dolgozói apró meglepetésekkel is készültek, amelyek szintén nagy sikert arattak: Pókemberes képregények, édes finomságok, gyümölcsök, lufik.....

Ottlétünk alatt az édesanya is nagyon boldog volt, nemcsak az ajándék miatt, ami segítségére lesz Patriknak, hogy a kórházból is tudja tartani a kapcsolatot a barátaival, hanem azért, mert mosolyt csaltunk a fia arcára és újra látta benne az életkedvet!!! Ez a közvetlen szülői visszacsatolás nagyon meghatotta a kis csapatot, mert ezért érdemes végezni a munkánkat és rendületlenül dolgozni a kívánságok megvalósulásáért!


Köszönjük az IRONMAN 70.3 Budapest szervezőinek és a Telenor Magyarország Zrt. jótékony Csodabogár futóinak az adománygyűjtést, hiszen közös összefogásukkal teljesülhetett Patrik álma.




Mormer Csilla
kívánság-koordinátor
Budapest, 2016. 08. 17.

Archívum


Belépés