Balázs (8 éves, Érd)


fotó: Kaszás Attila

Amikor Balázs elmondta, hogy egy okos-órát szeretne kérni a Csodalámpától, még nem tudtuk, hogy ezt mintegy százan fogjuk közösen teljesíteni, méghozzá a PWA női konferencia szervezőivel és résztvevővel együtt.


Az érdi kisfiúval a Corinthia Hotel Budapestben, a konferencia helyszínén találkoztunk. Akkor még nagyon izgult, és csak sejtette, hogy sok ember előtt kapja meg az ajándékát. Egy igazi izgő-mozgó kisfiú ismertünk meg, akiről néhány mondat után kiderült, hogy nagyon is otthon van a számítástechnika világában, valójában ezzel szeretne majd foglalkozni. Amikor a rendezvény résztvevői elé kiszólítottuk és átadtuk az ajándékot, izgatottan bontotta a csomagot, majd fülig érő szájjal megmutatta mindenkinek a csodakütyüt, ami segít neki akkor is kitölteni az időt, amikor például nem tornázhat együtt a többiekkel, nem rohangálhat az iskolaudvaron.


Balázs azt kívánjuk neked mindannyian, hogy ez az ajándék segítsen majd a tanulásban, a jövőbeli terveid megvalósításában.


/ 3





Köszönjük a PWA- Sikeres Nők Egyesülete és az Investors in People Hungary által szervezett konferencia és a gálaest résztvevőinek támogatását, melyből Balázs álma az alapítványunkat támogató Corinthia Hotel Budapest-ben teljesülhetett.


Felkai Márta és Patzauer Éva
Budapest, 2016. május 5.

Archívum


Belépés