Elíz (17 éves, Makó)


Elízt a szegedi klinikán már régóta kezelik többféle betegséggel. Egyik kontroll alkalmával keresett meg és mesélte el, hogy ő az egyik szlovák tehetségkutató közelmúltbeli felfedezettjével, Peter Srámekkel szeretne találkozni. Mivel az énekes nem Magyarországon él, ezért várnunk kellett arra az alkalomra, amikor is egy budapesti szereplésén találkozhattunk vele.

A randevú egy esős pénteki nap alkalmával került sor a TV2 stúdiójában, a Sztárban Sztár főpróbáján.

Elízzel és édesanyjával Makóról nagyon korán érkeztünk a fővárosba, de a találkozóig sem unatkoztunk, mivel a szervezők megengedték, hogy betekinthessünk a műsor próbájába is, így nagyon sok ismert művész fellépését nézhettük végig a stúdióban. S végre elérkezett az idő, amikor a próba után odaérkezett hozzánk Peter, hogy eleget tegyen Elíz kérésének és találkozhassanak, négyszemközt beszélgessenek.

A nagylány öröme határtalan volt, egyáltalán nem jött zavarba, sőt végig mosolyogva és boldogan beszélgetett a fiatal sztárral. Ez a délután nem csak Elíznek, de nekünk is egy felejthetetlen élmény volt, melyre sokáig emlékezni fogunk.




Szeretnénk megköszönni Telek Lajos úrnak, hogy segítségével megtaláltuk Tabár Zoltán menedzsert, aki nagyon készségesen szervezte a csodalámpás Elíz számára a találkozót, és magántámogatóink segítségét.


Keskeny Zsuzsanna és Nagy Andrea
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2015. szeptember 25.

Eliz élményeit levelében összegezte:


From: ***** Eliz
Sent: Saturday, September 26, 2015 10:33 AM
To: felkaim@t-online.hu
Subject: Élménybeszámoló

Tisztelt Csodalámpa, kedves önkéntesek! Határtalanul hálásak vagyunk az egész családom nevében, amiért a tegnapi találkozót összehozták Peterrel :) nagyon boldog vagyok.

Tegnap délután egy felejthetetlen próbán vehettem részt édesanyámmal és két nagyon aranyos önkéntessel :) jól telt a nap sokat nevettünk :) remek volt. Igaz, hogy Peter egy kicsit késett, de megérte várni. Vége lett Peti próbájának és a menedzsere odajött, hogy még egy kicsi türelmet, mivel Petiről a maszkot leszedték és rendbe tették.

Lementünk a büfébe, ahol várni kellet, közbe elmentem a mosdóba és amikor kijöttem ott állt Peti, hát komolyan ez volt életem legszebb pillanata megöleltük egymást puszit is adtunk egymásnak :) aztán mondtam Petinek, hogy üljünk le beszélgettünk kettesben :) nagyon jó volt és még kacsintott is rám :) jó érzés volt ezt átélni, egy örök emlék marad ez a nap, sosem fogom elfelejteni ezt a dátumot: 2015 Szeptember 25.

Ez belevésődött a szívembe még egyszer nagyon hálásak vagyunk és nem is tudom, hogy köszönjem meg maguknak, amit tettek értünk, hihetetlenül hálásak vagyunk önöknek.

További szép napot önöknek és sok-sok örömet az alapítványnak, tisztelettel:

***** Eliz, édesanyja és édesapja

Archívum


Belépés