Anna (10 éves, Dunaújváros)

A 11 éves Anna a Csodalámpától azt kérte, szeretne eljutni Budapesten a Violetta-koncertre.
A Violetta egy népszerű énekes-táncos sorozat volt, amelynek a végén világturnéra indultak a szereplők, így jutottak el hazánkba is. A koncertszervezők hatalmas segítségével sikerült nagyon szuper helyekre jegyeket kapni (rengeteg ember volt kíváncsi a műsorra, gyakorlatilag minden előadás teltházas volt).

A koncert napján Anna tökéletes Violetta-szettben érkezett (a póló és a táska is a programhoz igazodott), és annyira izgult, hogy jóval hamarabb odaértek az édesanyjával. A kapunál nagyon kedvesen fogadtak minket, a produkció szervezője egy kis ajándékkal is meglepte a kislányt. Miután a helyünkre kísértek, alig vártuk, hogy elkezdődjön a műsor!

A kétórás koncert még a sorozat ismerete nélkül, felnőtt szemmel is nagyon élvezetes volt – rengeteg ének és tánc, a fiatal szereplők teljes profizmussal álltak helyt a színpadon. Anna végig videózott és fotókat készített, hogy később is fel tudja idézni az élményt.

A koncert vége után lehetőséget kaptunk rá, hogy készülhessen egy közös fotó a Violetta főszereplőjével, így átkísértek minket az erre kijelölt szobába. Nagyon kedvesen fogadtak ott is bennünket, még vízzel is gyümölccsel is megkínáltak a rövid várakozás alatt. Amikor Martina Stoessel (ő játssza Violettát) megérkezett, Anna lehetett az a szerencsés, aki először mehetett oda hozzá és két színésztársához. Anna készített egy kis ajándékot Martinának, aki nagyon örült a meglepetésnek, és meg is ölelte a kislányt (aki a koncert előtt azt mondta, ha kap egy ölelést, aznap nem fürdik!:)), azután egy közös fotó is készülhetett.

Anna nekünk is készített egy kis meglepetést, aminek nagyon örültünk, és ezúton is szeretnénk megköszönni!




Nagyon köszönjük a Live Nation Magyarország és a BudapestAréna munkatársainak a kiváló helyekre szóló jegyeket. Hálásak vagyunk Révész Gabinak, valamint a nemzetközi produkció egyik felelősének, Natascia Gallinek a kitüntetett figyelemért, a kedvességükért, ahogy megszervezték a személyes találkozót Violettával, s ezzel hozzájárultak Anna álmának valóra váltásához!




Felkai Márta és Keskeny Zsuzsanna
kívánságkoordinátorok
Budapest, 2015. augusztus 30.



Az édesanya levelet írt nekünk:


Kedves Márta,

A fürdést sikerült kikönyörögnöm (nem volt könnyű), de a pólóját azóta sem moshattam ki :) Egész este Annát kellett szagolgatnom, mert szerinte nagyon finom Violetta - illata lett az öleléstől :)

Nagyon hálás vagyok Önöknek, Anna iszonyatosan boldog. Naponta többször is elismétli: " Anya, megölelt, el sem hiszem, hogy megtörtént... "

Nagyon boldog, mindenkinek eldicsekedett a találkozóval. A barátaink, családtagjaink és ismerőseink pedig boldogan hallgatják az élménybeszámolót, sokan drukkoltak azért, hogy sikerüljön a találkozó.

A tévében természetesen továbbra is nézi a Violetta-sorozatot, a plakátok felkerültek a falra a többi mellé, és Anna nagy becsben tart mindent, ami ehhez a naphoz és a találkozóhoz köthető. Az én véleményem szerint nagyon profi volt a show, gyönyörűek voltak a fellépők jelmezei, profi volt a szervezés, nagyon kedves volt mindenki, akivel találkoztunk. Violetta pedig egy helyes és barátságos fiatal lány, nagyon szimpatikus volt. Azt gondolom, hogy Anna soha nem fogja elfelejteni ezt a napot!

A beszámoló remekül sikerült! Nagyon köszönjük az Önök fáradhatatlan és kitartó szervezését, Zsuzsinak pedig a kíséretet ( Ő is nagyon - nagyon aranyos volt).

További sok sikert kívánok a munkájukhoz!

Szeretettel,

..... Viktória

Anna megkért, hogy írjam meg: sok puszit küld Önöknek!

Archívum


Belépés