Noémi (17 éves, Szeged-Gyálarét fp.)

Noémi nagyon szereti a lovát, amit nem otthon, hanem egy közeli istállóban tartanak, sűrűn látogatja a négylábút és lovagol rajta. A Csodalámpától azt kérte, szeretné, ha egy idomár foglalkozna a kedvencével. A több hónapon át tartó foglalkozásról így írt nekünk:


„Hogy számomra mit jelentett, Zerinváry Szilárdtól és a lovamtól nagyon összetett dolgokat és sokkal többet tanultam, mint azt valaha gondoltam volna. A ló lényéről, viselkedéséről, a mozgásáról, nekem önerőből nem lett volna elég tudásom, hogy azt elérjem, amit mostanra sikerült. Sokat segített a lovaglás/lovazás helyre állnom mind lelkileg, mind testileg. Mielőtt idekerültem a lóval, nem tudtam megfogni, a legelőről behozni sem. Mostanra ez már hál'istennek nem jelent problémát. A kitartást erősítette bennem mindvégig, hogy ne adjam fel vele se, hiába nem egyszerűek és gyorsak a dolgok. Nagyon hálás vagyok ezért a támogatásért, minden alkalom, amikor kint voltam, különleges volt: az élmény, amikor először ültem rá, vágtáztam a ló hátán, az felemelő volt, és ennél már csak jobb lesz mindig, egyre szorosabb kapcsolatom lesz a lóval és ez erőt ad, kikapcsolódást jelent a lovaglás. Tényleg hálás vagyok mindenért, amit ott tanultam a kiképzőmtől, és az alapítványnak, amiért ezt lehetővé tették, még inkább azért, amilyen módszerrel tanulhattam ezt az egészet. Sebők Noémi”

/ 4




Köszönjük a Lenovo Magyarországnak, hogy „ A bennünk rejlő kimeríthetetlen energia” elnevezésű kampányának keretében a művészek által festett pólók elárverezéséből származó adománnyal, valamint tárgyi eszközökkel támogatta a Csodalámpát, és így valóra válhatott Noémi álma.

Külön köszönet a Lewis PR ügynökségnek és Kiss Miklós vezetésével a kampányban szereplő művészeknek, akik munkájukkal és a felajánlott alkotásaikkal segítették az alapítvány tevékenységét.


Lengyel Andrea
kívánságkoordinátor
Szeged, 2015. június-augusztus

Archívum


Belépés