Tibor (17 éves, Törtel)

A 17 éves Tibor kérése igen nagy kihívást jelentett nekünk, hiszen Arnold Schwarzeneggerrel szeretett volna találkozni, és néhány mondatot váltani vele.

Tibor elmesélte nekünk, hogy évek óta a híresség a példaképe, így már meg sem lepődtünk, amikor elárulta, néhány éve maga is testépítő lett.
Kezdetben kicsit aggódtunk, hogyan teljesítjük majd ez a vágyat, hiszen Schwarzenegger úr Amerikában él és alapítványunk csak Európában vállal kívánságteljesítést. De egy csapásra megoldódott minden, hiszen az egyik kedves önkéntesünk, támogatónk, Benkő Vilmos bemutatott minket a 2015-ös MVM Siker-Nap fő szervezőjének, Kiss-Török Gergelynek, aki az első perctől kezdve felajánlotta a segítségét. Nem volt más hátra, mint izgatottan várni a találkozót.

A február 22-i vasárnapot Tibor és családja velünk töltötte. Vidékiek lévén, támogatónk segítségével szállásról is gondoskodtunk, így Budapestre érve a Corinthia Hotel Budapestben látták a őket vendégül.
Egy fantasztikus ebéd és a lenyűgöző hotel megtekintése után elindultunk a Budapest Arénába, ahová a különleges találkozót szerveztük.

A helyszínen a programban sok érdekes előadást hallhattunk a sikerről, majd ahogy múltak az órák, mindannyian egyre izgatottabbak lettünk.
Végre elérkezett az este, amikor Schwarzenegger úr lépett fel a színpadra és megtartotta az előadását, melyből sok érdekes információt tudtunk meg.
Mesélt arról is, hogy egy ausztriai kis városban kezdte és arról is, hová jutott, valamint megosztotta velünk azt a hat tanácsot, mely szerinte a siker titka.
Az előadás végén Gergely megkérte Tibort, hogy menjen fel a színpadra és a fiú átadta Schwarzenegger úrnak az „ő ajándékát”. Tibor közvetlenül beszélgetett példaképével, majd megmutatott neki egy fantasztikus rajzot, melyet a barátja készített a sztárról.

/ 6




A kormányzó dedikálta a portrét, majd mosolyogva hozzátette: a rajzon sokkal nagyobb a bicepsze, mint valaha volt. Az ajándékba adott csodalámpás mézeskalács nagyon tetszett neki, bár megjegyezte, amint ezt megeszi, kezdheti a felüléseket, legalább 250-et ahhoz, hogy ezt ledolgozhassa...

Jó volt látni Tibor arcát, mennyire örül a találkozásnak és a kormányzó úrét is, mennyire meghatódott. Tibor a rajzot bekeretezve a konditermének falára teszi.

Kívánjuk, hogy minden álma ilyen fantasztikus módon teljesüljön és ő is, követve Arnold Schwarzenegger úr tanácsát, olyan sikeres emberré váljon, mint a példaképe.

Őszintén bevalljuk, hogy az ilyen kívánságok megvalósítása, mindig nagy fejtörést okoz nekünk. Sokan gondolják, hogy lehetetlen egy ilyen kérést megvalósítani. Mi csodalámpások azonban mindig bízunk abban, hogy sikerül, mert ha hiszünk benne, sikerülnie kell. Tibor mosolyogva mondta, mennyire örül annak, hogy sikerült, de tudta, menni fog, hiszen családjával együtt mélyen hívő ember.

Tőlünk az alábbi, ismeretlen szerzőtől származó angyali idézettel búcsúzott:

"Köszönöm Nektek is, de tudnotok kell, hogy a hit látja a láthatatlant, elhiszi a hihetetlent és eléri a lehetetlent."

Olyan ez a mondat, mintha alapítványunk önkéntesei és támogatói mondták volna...

Köszönjük Schwarzenegger kormányzó úr szívességét, továbbá köszönjük a támogatást Kiss-Török Gergelynek, az MVM Siker-Nap szervezőjének és és Benkő Vilmosnak, rendezvény a védnökének, Csillag Viktóriának és Szabó Zsuzsának, akik a találkozó szervezésében segítettek, magántámogatóinknak és a Corinthia Hotel Budapestnek, ahol Tibor családjával tölthetett egy éjszakát, a Gyöngyösmézes cégnek pedig a csodaszép - és Arnie szerint legalább 250 fekvőtámaszt érő - mézeskalácsot.


Felkai Márta és Patzauer Éva
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2015. február 22.

Archívum


Belépés