Dávid (10 éves, Győr)

Kézműves tanfolyam résztvevői teljesítették Dávid kívánságát

Igazán kreatív lakásdíszek és ékszerek születtek a hétvégi Csodalámpa-Meska kézműves tanfolyamon, ahol a résztvevők összefogásával teljesülhetett a 10 éves Dávid kívánsága. A péntek délutáni és a szombat délelőtti foglalkozásokon természetes, valamint újrahasznosított anyagokból lehetett karácsonyi díszeket, mozaik képeket, valamint ékszereket készíteni a Design Hét keretében a Meska kézműves csapat támogatásával.

A nemrégiben csontvelő transzplantáción átesett Dávid egy laptopot kért az alapítványtól, hogy a kórházban töltött idő alatt is tudjon a barátaival levelezni és a tanulást folytatni.

Porst Rékával a Meska tulajdonosával vittük be a Szent László kórházba Dávidnak a laptopot, aki nagyon örült az ajándéknak, hiszen a betegsége miatt még nagyon sokáig nem járhat iskolába, nem találkozhat a barátaival.

Köszönjük a rendezvényt támogatóknak, a résztvevőknek, valamint a Meska kézműves csapatnak – a foglalkozásokért Hídvégi Borbálának és Porst Rékának, a helyiségért pedig Klenovszki Miminek -, hogy összefogásukkal teljesülhetett Dávid álma.

[IMAGE:http://www.csodalampa.hu/Content/images/meska/meska_240_www.jpg]

Pallag Erika, Felkai Márta és Patzauer Éva
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2014. október 3-4.

Archívum


Belépés