Annabella (14 éves, Nagykanizsa)



A most kívánó kislányra a munkám során "találtam rá", a zalaegerszegi szívsebészeten az egyik betegünk mesélte, hogy a 14 éves unokájának súlyos tüdőbetegsége van. Telefonon felvettem a kapcsolatot az édesanyával, aki szó szerint nem akart hinni a fülének. Annabella kívánsága egy laptop lett, mivel a kórházi kezelések miatt sok időt tölt távol a családjától.

Szeptember elején már a kislány kezében volt a laptop Nagykanizsán. Hihetetlen gyorsasággal bontotta ki a csomagolását, és óvatosan nézegette új tulajdonát. Egy pillanatra elfelejtette az elmúlt évek összes rettegésben töltött, álmatlan éjszakája! Gondoltam is magamban, hogy ma éjjel is ébren lesz Annabella, de nem a betegsége, hanem a laptopja miatt.

Ottlétünk alatt felhívtuk a nagymamát is, aki szintén a könnyeivel küszködött. Hálából meghívott minket a hamarosan megrendezésre kerülő "Tökfesztiválra" a kis falujukba. Így tett egyszerre két csodát is a Csodalámpa, a kislány vágya is teljesült, és a nagymama is gyorsabban gyógyult az örömtől.




Köszönjük a Magyar Telekom támogatását, hogy a Csodalámpa Alapítvány 2013 január-februárjában a "Hello holnap! Adományvonal" kedvezményezettje lehetett. E kampány eredményeként teljesült Annabella kívánsága.



Varga Andrea
kívánság-koordinátor
2013.09.09.

Archívum


Belépés