Gábor (8 éves, Budapest)



Gábort egy halkszavú, kicsit nehezen oldódó fiúcskának ismertem meg, mikor beszélgettünk. Az azonban hamar kiderült, hogy rajong az internetes játékokért, különösen azokat a játékokat kedveli, amelyekben versenyautók száguldoznak "ezerrel". Zavartan, szemlesütve árulta el a dzsinnek, hogy nagyon szeretne egy igazi PSP játékgépet, mert a sok szuri és kórházi kezelés alatt egy ilyen játékgép biztosan feledtetni tudná vele a sokszor bizony nagyon nehéz órákat, napokat.

Természetesen a dzsinn egy ilyen kérésnek nem tudott ellenállni és legalább olyan sebességgel kezdett száguldozni a kívánság mielőbbi teljesítése érdekében, mint amilyen sebességgel száguld Gábor egy-egy autós játék alkalmával.

Hamarosan elérkezett a nap, mikor a Budapesti Értéktőzsde Zrt. képviseletében Hegyi Szilvia és a Csodalámpa dzsinnje megálltak Gábor előtt a kórházi társalgóban, kezükben a meglepetéssel.

A kisfiú gyönyörű barna szemei azonnal felcsillantak, és kétség sem fért hozzá, sejti, hogy a napi kellemetlen kezelés jutalmaként valami jó dolog vár rá. Amikor a dobozból előkerült az igazán "áramvonalas", elegáns PSP, Gábor boldog örömmel, de óvatosan fogta kezébe a megvalósult álmot. A PSP beüzemelése Gábornak nem tartott tovább 2 másodpercnél - így van ez, ha egy igazi profi kezébe kerül a gép! A játékgép mellé a dzsinn még egy GTA játékot is ajándékozott. Ja, hogy mi az a GTA játék? Hát természetesen egy vérbeli száguldós, versenyautós játék. A boldogságtól mosolygó kisfiú egy igazi "bújós" puszival köszönte meg az ajándékot.

A huncutul mosolygó szempár elárulta, már alig várja, hogy elkezdhesse a játékot, de hát ugye az nagyfokú koncentrálást, a külvilág teljes kizárását igényli. Így aztán elbúcsúztunk, és hagytuk, hogy Gábort elvarázsolja a játék öröme.

Kívánunk mielőbbi teljes gyógyulást és sok-sok örömöt a játékban.




Külön szeretnénk megköszönni a Budapesti Értéktőzsde Zrt. támogatását, hiszen segítségükkel

egy újabb gyermek arcára tudtunk mosolyt varázsolni.



Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2013.január 28.

Archívum


Belépés