Bence (10 éves, Szigetszentmiklós)

Bence vidám kissrác. Szülei titoktartásának hála, mit sem sejtett, mikor megérkezett a Superbrands 2012 díjátadó gálájára...

Kíváncsian pislogott körbe a Marriott Budapest szálloda elegáns éttermének vendégei között. Félszemmel figyelte a díjátadásokat, a műsort, és bár nem kérdezte, bizonyosan átfutott a fején, hogy ide meg miért jöttek? És mindez a másnapi esedékes kezelés előtt?!?

Azt ugyan hallotta, hogy a Csodalámpa Alapítványt többször is említik, de még mindig nem értette, miért is van ő itt, hiszen azt tudta, kért ő a Csodalámpától, de még nem teljesült a kérése. Egy pincér hölgy emberkét hajtogatott neki a szalvétájából, majd Bence csipegetett az előételből, sok öltönyös úr és csinos hölgy köszöntötte, kezet nyújtottak neki...

A békés nézelődés közepette egyszer csak őt szólították a színpadra.

Bence egy pillanatnyi tétovázás után rájött, hogy tényleg őt hívják, és már ment is - édesanyja alig érte utol.

A színpadon dr. László Géza úr, a Superbrands Magyarország igazgatója és a Gajdos Tamás műsorvezető üdvözölték Bencét, aki a legkisebb zavar nélkül állt és válaszolt a kérdésekre a reflektorfényben.
Dr. László Géza úr elmondta, hogy a Superbrands csapata támogatásra méltónak találta a Csodalámpa tevékenységét és elhatározták, hogy a gálaesten teljesítik egy csodalámpás gyerek kérését. A választásuk Bence kérésére esett és ezzel átadott egy jókora dobozt, amely Bence álmát, egy vadonatúj laptopot rejtett.
A vendégek tapsa közepette Bence széles mosollyal arcán köszönte meg az ajándékot.

Mielőbbi gyógyulást és sok-sok vidám számítógépezős órát kívánunk Bencének.

Bence nevében is köszönjük a Superbrands 2012 menedzsmentjének és a munkatársainak a támogatást, valamint azt a fogadtatást és figyelmet, amit a kisfiúnak és a családjának szenteltek. Segítségükkel és ajánlásukkal ugyanis az esten résztvevő kitüntetett cégek közül többen vállalták és teljesítették is 6 másik csodalámpás kisbeteg álmát. Ezekről az átadásokról külön-külön a gyerekek nevénél találhatóak majd a fényképes beszámolók.


Felkai Márta és Patzauer Gábor
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2012.12.04.

Archívum


Belépés