Gergő (7 éves, Debrecen)



Gergő sajnos nagyon sokáig benn feküdt a kórházban, de egyik nap hazaengedték. Kapva a lehetőségen, felhívtam támogatónk képviselőjét, Nagy Jánost, hogy aktuális lenne a kívánság teljesítése.

Nagyon megörült, hogy végre kollégáival átadhatja Gergőnek a várva várt TV-t!!!

A nagymamával egyeztetve elmentünk Gergőhöz, aki tudta, hogy érkezni fogunk. Megérkezésünkkor kicsit visszahúzódóan viselkedett, de az idő múlásával feloldódott, beszélgetett, mosolygott, közösen kicsomagoltuk a TV-t.

A férfiak felállították, be is üzemelték a masinát, Gergőnek fülig ért a szája, boldog volt! Remélem sok örömöd lesz benne!




Köszönjük a Fundamenta Személyi Bankároknak,

Gál Gabriellának, Pribékné Incinek, Feketéné Jolikának a támogatást!







Bobkó Stella
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2012.08.13.



Támogatóink így emlékeznek a kívánságteljesítésre:

Gergő a kis Hős




Amikor megtudtuk, hogy Debrecenben egy 7 éves kisfiú a Csodalámpa Alapítvány segítségét kéri, vezetőimmel azonnal a kívánság teljesítése mellett döntöttünk.

A vágyott LCD TV beszerzése egyszerű volt, de átadása az újabb és újabb korrekciós műtétek miatt egyre csak húzódott. Mi is egyre nagyobb izgalommal vártuk a találkozást, ami egy segítő ismerősük házában augusztus 12-én végre létrejött.

Az ismerkedést megkönnyítette, hogy Gergő egy nagyon aranyos, barátságos, vidám kis fickó. Megtudtuk, hogy Erdélyben él, s gyógyulására esélyt csak itt a Debreceni Klinikán reméltek, s ide ismerősök önzetlen segítségével került.

Ápolónője, Stella elmondta, hogy a kezeléseket, mint kis hős viseli, s jó úton halad a gyógyulás felé, de közben egy örökmozgó kisfiú.

Beállítottuk a TV-ét, majd a nagy képernyőn a családi fotókat nézegetve, beszélgetve észre sem vettük, hogy elrepült az idő. Közben egy csillogó szemű boldog kisfiút láttunk, akinek eszébe sem jutottak a megpróbáltatásai.

Egy ismeretlen kisfiúhoz mentünk segíteni, akiről alig tudtunk valamit, s Gergőtől, kis barátunktól jóérzésekkel feltöltődve jöttünk el.

Azt szokták mondani, hogy adni jobb, mint kapni. Hát ezen a találkozón mi kaptunk többet!




Pribékné Inci, Gál Gabi, Feketéné Jolika, Nagy János

Archívum


Belépés