Dániel (17 éves, Budapest)

Első találkozásunk alkalmával Dani azon gondolkodott, hogy laptopot kérjen vagy ejtőernyős ugrást...

Kis beszélgetés után az utóbbi mellett döntött; nagyon örültem, mivel ilyen kívánság még az alapítvány történetében eddig nem volt.

Elkezdődött a szervezés!

Az FGSZ Zrt. szóvivője, Lakatos Edina által eljutottunk a Vörös Meteor Ejtőernyős Sport Klub tagjaihoz. Az ő segítségükkel valósulhatott meg az ugrás.
A tapasztalt ejtőernyősök, Varga Péter tandempilóta, Váradi Tamás és Pethő Attila operatőrök lelkesen készülődtek az akcióra Kiss György egyesületi elnök támogatásával.

Eredetileg szombaton délelőtt 11-kor került volna sor az ugrásra, de a rossz idő miatt halasztanunk kellett. Így azután 14 óra után érkeztünk meg a kaposújlaki reptérre.

Amíg vártuk a megfelelő időt, szelet, addig jókat beszélgettünk, nevettünk, oldottuk a hangulatot a "Nagy Pillanatig".
Megnéztük a repülőgépet, ahol Dani és Péter megbeszélték az ugrással kapcsolatos fontos mozdulatokat, jelzéseket. Danit én kísértem a repülőn, ami számomra is élmény volt, mivel a szabadesést is megtapasztalhattam.
Péter és 2 kamerás társa Dani ugrásának minden pillanatát megörökítették a gyönyörű napsütésben. A földet érésük pillanatában szüleivel mi is odaszaladtunk a bátor fiúhoz. Dani arcát látni kellett volna, sugárzott az örömtől.

/ 5



Feledhetetlen pillanat volt, úgy gondolom, mindenki számára.
Hazafelé Siófokig együtt utaztunk, Dani kicsit fáradtan, de elmesélte az ugrás élményét. Örök emlék volt számára a szabadesés, mely majd 1 percig tartott és az ezt követő landolás, ahol az ejtőernyőt ő is irányíthatta.

Minden jót kívánunk a Csodalámpa Alapítvány nevében e nagyon bátor fiúnak!

Külön köszönet illeti Varga Pétert és Lakatos Edinát, akik nélkül ez a kívánság nem valósulhatott volna meg.


Köszönjük a Vörös Meteor Ejtőernyős Sport Klub és az FGSZ Zrt. támogatását!






Beregi Georgia
Kívánság-koordinátor
Kaposújlak, 2012.08.11.

Archívum


Belépés