Dzsesszika (3 éves, Nyírábrány)



T. Attila támogató barátunk felfigyelt az alapítvány oldalán Dzsesszika kívánságára, és úgy döntött, hogy teljesíti a kislány álmát.

Dzsesszika egy kerti játszóházat kért a Csodalámpa Alapítványtól. A gondolatokat tett követte, és megrendelte a pici számára a kért ajándékot, megbízott bennünket az ajándék átadásával. Már csak a jó időt vártuk!!

A mai napon, 2012. április 6-án, a húsvéti ünnepek előtt meg is történt az ajándékozás. Az édesapával egyeztetve, a gyermek tudta nélkül, egy kedves barátommal megérkeztünk a házukhoz. A találkozás első pillanataiban még eléggé meg volt szeppenve a kicsi lány, de miután megtudta, hogy teljesült a kérése, és éppen az ünnepekre, ez nagy mosolyt csalt az arcára.

Mikor meglátta a kerti kisházat, nagy szeretettel megköszönte, és a támogatása mellett összeszereltük neki. Míg a matricákkal csinosítgattuk, addigra ő már birtokba is vette a nővérével a házikót, majd kijelentette, hogy az éjszakát már abban fogja tölteni, és el is kezdte berendezni párnákkal és takaróval.

Nagy öröm volt látni az arcán a boldogságot, melyet szereztünk neki. Tudom, hogy az ajándék segít neki abban, hogy a betegségéből még gyorsabban felgyógyuljon.




Köszönjük magántámogatónk felajánlását!





Bodacz Zsolt és Sós József
kívánság- koordinátorok
Nyírábrány, 2012-04-06

Archívum


Belépés