Tamás (10 éves, Jászberény)


Tamás egy BOBY interaktív kiskutyát kért ajándékba az édesanyjától karácsonyra. Nem is sejtette, hogy ő a Csodalámpához fordul, hogy beteg gyermeke kívánsága teljesüljön.

Mikor értesültünk a kívánságról, tudtuk, hogy ez a feladat ránk vár, és hozzá is láttunk a teljesítéséhez. Mint már több alkalommal, most is az internetet hívtam segítségül, és rákeresve az ajándékra, meg is rendeltem azt, hogy még karácsony előtt átadhassuk neki.

Az édesanyával egyeztetve, a mai napon sikerült is meglátogatnunk a kis Tamást, aki mit sem sejtett az érkezésünkről. Az első pillanatokban még volt egy kis visszahúzódás a részéről, de az ajándék átadása után egyre jobban belemelegedett az ismerkedésbe, és ez által egyre jobban kinyílt.
Nagy örömmel vette kézbe, és kereste a lehetőségeket, hogy rájöjjön, hogyan működik a kiskutya. Ahogy megszólalt, és mozogni kezdett a játék ő hangos nevetéssel és mosollyal hálálta meg nekünk, hogy teljesítettük a kívánságát. A búcsúzkodáskor szeretettel ölelt át bennünket, és nagy puszival engedett bennünket útra.

Tamás, kívánjuk, hogy minél előbb gyógyulj meg, és élhesd az egészséges gyermekek életét.




Köszönjük Bodacz Zsolt baráti társaságának az ajándékot!




/ 2






Bodacz Zsolt
kívánság- koordinátor
Jászberény, 2011-12-19

Archívum


Belépés