Ábel (5 éves, Budapest)

Kedves "Csodalámpások"!



Mint oly sokan mások, mi is végtelen hálával és köszönettel tartozunk sok rendkívüli embernek!!!

A Dzsinn a mi Ábelünk kívánságát is meghallgatta és teljesítette!!!
Tavaly év végén keresett fel bennünket a tűzoltó utcai klinikán a Csodalámpa egyik fáradhatatlan "segítője", Sípos Zsuzsanna.

Végtelen szeretettel és odafigyeléssel fordult az 5 éves kisfiunk felé. Mesélt neki a lámpás szelleméről és arról, hogy ő is kérhet valamit a Dzsinntől.
Ábellel akkor már több mint egy hónapja szinte végig kórházban voltunk, így rögtön meg is volt a kívánsága. Haza szeretett volna menni a 7éves bátyjához és a 3 éves öccséhez a hétvégére. Elmondtuk neki, hogy mennyi mindent kérhet, hogy milyen csodákra képes a Dzsinn, de ő kitartott a vágya mellett. Szerencsére az állapota javult, így "segítség" nélkül is hazajutottunk. A gyerekek hihetetlenül boldogok voltak, hogy együtt lehettek!


Mi a hétvége után folytattuk a kezelést, de Zsuzsanna sokszor megkeresett bennünket, hogy feltárja Ábel titkos vágyait, vagy hogy megnézze jól van-e,vagy éppen mesedélutánra csalt minket. Mindig mosolyogva, végtelen kedvességgel és türelemmel hallgatta végig Ábelt, aki természetesen - mint a legtöbb gyerek - hetente másra vágyott, mást szeretett volna. Ő kivárta, hogy beérjen az igazi vágy, hogy meg merjen nyílni annyira Ábel, hogy a legtitkosabb vágyát elmondja.

Már majdnem befejeztük a kezelést, amikor Zsuzsanna újra megkérdezte Ábelt, hogy mit szeretne a Dzsinntől kérni. Ábel kissé félve, de kibökte, hogy PSP-t szeretne, olyat, amilyet a nagyobb fiúknál látott és ki is próbált. Zsuzsanna rám nézett és mosolyogva mondta, hogy most tényleg látszik Ábelen, hogy mindennél jobban erre vágyik. Így hát tolmácsolta a kérést a Csodalámpa felé.



Tihanyi Sándor keresett meg telefonon, hogy sikerül Ábel kívánságát teljesíteni a FŐTAXI jóvoltából és Hausz Gyula vezérigazgató szeretné személyesen átadni a PSP-t.

Ábel izgatottan várta, hogy teljesüljön a kívánsága. Számolta vissza a napokat, hogy mikor jönnek a "bácsik", s hogy mikor hozzák el a Dzsinntől a játékot.

Nem kellett sokat várnia, október 13-án, csütörtökön nyílt az ajtó és a két kedves"bácsi" megérkezett, kezükben csomaggal. Ábel izgatottan bontogatott, s legnagyobb örömére nemcsak a PSP-t kapta meg, hanem hozzá a kedvenc játékát, a Csillagok háborúját.

Gyula bácsi és Sanyi bácsi készségesen segédkezett a gép beüzemelésében és kipróbálásában. A gyerekek hihetetlen szakértelemmel vetették bele magukat az űrjáték fortélyaiba! Csodálatos volt látni, hogy Ábel mennyire meg van hatódva, hogy tényleg teljesült a kívánsága!


Őszinte hálával köszönjük Hausz Gyulának, Tihanyi Sándornak és a FŐTAXI minden dolgozójának, hogy gondoltak Ábelre, és segítségükkel boldoggá tették!!!

Tiszta szívből köszönjük mindenkinek, aki csak egy percet is áldozott arra, hogy a sok kis beteg élete könnyebb, boldogabb legyen a sok szeretet, gondoskodás odafigyelés által!!! Nem lehet eléggé meghálálni, hogy boldognak láthatjuk Ábelt, amikor kezébe veszi a hőn áhított játékot s megosztja testvéreivel!!!

Szívből kívánjuk, hogy a Dzsinn még sok kívánságot teljesítsen,s ehhez mindig legyen sok kedves, áldozatkész segítője!!!



Őszinte hálával és köszönettel:
...... Ábel és családja

Budapest, 2011.10.13.




Köszönjük a FŐTAXI támogatását!



Archívum


Belépés