Beszámolók/2011-03-27 Peter

A 10 éves Péter egy net-bookra vágyott. Leginkább játszani, tanulni szeretett volna rajta. Másik kívánságtulajdonos gyermekünkhöz Bencéhez hasonlóan ő sem gondolta volna, hogy álma varázsütésre teljesül, hiszen szombaton a II. és XII. kerületi diákok, szüleik és tanáraik mind azért jöttek el a Városmajor utcai uszodába, hogy érte és Bencéért ússzanak.

Péter kora délelőtt csatlakozott a gyerekekhez. Igazi sporttársként fürdőnadrágban lépett az uszoda területére, ahol vagy 70 diák várta. Épp a nagy úszóversenyen voltak túl.

/ 5



Pétert persze rögtön körülvették, megtapsolták. Az ajándékot együtt nyitották ki. Azért, hogy még nagyobb örömet szerezzenek Péternek és emlékezetessé tegyék az ajándék átadását, „beparancsolták” a vízbe és egy kötelén a medence egyik végétől a másikra húzták. Péter úgy siklott, mint egy delfin.

Mi, Csodalámpások boldog mosollyal figyeltük a játékot, jó érzéssel töltött el minket, hogy itt mindenki együtt örült Péterrel és családjával.

Reméljük, hogy a net-book feledteti vele a kezeléseket és amikor bekapcsolja, néha eszébe jut , hogy milyen sok barátot szerzett ezen a napon.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk Péternek az II. Csodalámpa úszónap részvevői és szervezői, támogatói nevében is.

Budapest, 2011.03.26.

A kívánságok teljesítéséhez nyújtott támogatást nagyon köszönjük a diákoknak, tanáraiknak és szüleiknek, a Hegyvidéki Önkormányzatnak és Buborék Úszóiskolának is.

Archívum


Belépés