Beszámolók/2011-03-16 Krisztian


Krisztián már régóta szeretett volna egy PSP-t. Többször meg is kérdezte, hogy kaphatna-e egy ilyen játékot. Mindig csak türelemre intettem. Aztán egy napon a barátaim felajánlották, hogy ők megvennék a kisfiúnak az annyira vágyott ajándékot.

Krisztián éppen otthon volt a szüleivel és a testvérével, amikor megérkeztünk hozzá. Ajtónyitás után örömében többször körbe szaladta a lakást, mert amikor meglátott sejtette, hogy valami meglepetést hoztunk számára. A számára idegen emberek láttán kicsit zavarban volt ugyan, de ez pillanatok alatt elmúlt.

A kedves házaspár, aki felajánlotta a "csodalámpás gyermek" megajándékozását, átadta ajándékát. Ő azonnal kicsomagolta, és testvérével nagy egyetértésben már ki is próbálták a sok játékprogramot. Többé-kevésbé sikerült is, de néhányszor még igénybe vették a felnőttek segítségét is.

Krisztián folyamatosan mosolygott és vidáman válaszolt a kérdésekre. Reméljük, sok időt tud majd gondtalan játékba merülten tölteni és elfelejti a kezeléseket és kellemetlen vizsgálatokat arra az időre legalább.

Köszönjük az ajándékot a házaspárnak, aki ilyen nagy örömet szerzett vele!





/ 2







Bezdánné Végh Tünde és Szabó László
kívánság-koordinátorok
Pécs,2011.01.27.

Archívum


Belépés