Beszámolók/2011-03-03 Roland

Rolanddal délután kettő órakor találkoztunk a Madarász Utcai Gyermekkórházban. A kórházba lépve szülők és gyermekeik várakoztak az előtérben vizsgálatokra és kezelésekre. A kórházról általában azért kevésbé kellemes élmények juthatnának az ember eszébe, azonban ez a nap valakinek ma mást jelentett. A légkör is egészen más volt. Szinte megelevenedtek a falra rajzolt édes, játékos figurák, melyek nevetve mondogatták: "Ma valami jó dolog történik".

Roland 14 órára érkezett a kórházba édesanyjával és úgy tudta, hogy a a laboreredményeit kell megbeszélni. Ezen a napon nem a régóta tartó küzdelemről és a folyamatos megpróbáltatásokról volt szó! Ez a nap más volt! Ez a nap az öröm és a meglepetés napja volt Roland számára.

Régóta vágyott egy számítógépre, amellyel egy dédelgetett álmát valósíthatná meg, akvarisztikai honlapot készítene. A hétköznapi csoda megtörtént és készít is. Ez a kamaszodó fiúcska a Csodalámpa Alapítvány és támogatói segítségével megkaphatta álmát, a számítógépet.
Ez a számítógép másoknak nem túl nagy dolog, azonban Roland életében olyan eseményt jelentett, amit igazán akkor tud átérezni az ember, amikor látja, miként állják ezek a gyermekek a betegségükkel járó megpróbáltatásokat, és küzdenek a mindennapokban. A hála és öröm, amit Roland érzett nem szavakba foglalható.

Örülj, nevess és használd egészségben a számítógépet!


Az alábbi kívánság a coke.hu felhasználók támogatásával valósult meg.








Tankó Annamária,
Szandtner Györgyi
Ludányi Péter
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2011.02.21.

Archívum


Belépés