István Ákos (9 éves, Szentgáloskér)


Ákos éppen egy nagy műtéten volt túl, amikor teljesítettük a kívánságát. Még a klinikán feküdt és nem volt valami jó a kedve. Előző nap egy tévés társaság szeretett volna filmet készíteni vele, de ő elbújt a takaró alá, és nem volt hajlandó semmiféle kommunikációra.

Ezért nem tudtam, hogy mi mire számíthatunk majd az ajándék átadásnál. Mondtam neki, hogy vendégei lesznek és szeretnénk majd egy pár képet is készíteni róla. Mintha csak tudta volna, hogy miről van szó, mert vigyorgott…

Voltak fenntartásaim, amikor Csilláék megérkeztek, és kezükben a PS3 géppel bementek Ákoshoz a szobába. Alig hittem a szememnek, Ákos vidáman beszélgetett az ajándékozókkal, pózolt a kamera előtt.

Alig várta, hogy összerakják a gépet, amivel természetesen nagyon elégedett volt. Sajnos a kórteremben nem tudtuk beüzemelni! Talán nem is baj, mert így Ákos, aki már néha nagyon feladta, még többet tesz majd azért, hogy minél hamarabb gyógyuljon és hazamehessen kipróbálni az annyira vágyott játékát. Ragyogó tekintete erre engedett következtetni.

Köszönjük, hogy a Fundamenta Személyi Bankár / Angyal struktúra / kollektívájának

segítségével ismét két gyermek álma valósulhatott meg!








/ 4








Bezdánné Végh Tünde
kívánság-koordinátor
Pécs, 2011.01.03.

Archívum


Belépés