Krisztina (9 éves, Dunaharaszti)






Krisztina a Jóban Rosszban rajongójaként azt kérte, szeretne részt venni azon a forgatáson, ahol kedvenc színésze, Gesztesi Károly is szerepel. Ez egy hosszabb szervezést igényelt, de a stáb már nem először segített nekünk abban, hogy egy-egy csodalámpás gyerek betekinthessen a kulisszák mögé.

Krisztina már a kapuban nagyon izgatott volt, a feszültség levezetéseként megnéztük a fodrászokat, a sminkeseket, az öltöztetőket, majd megérkezett Füredi úr, vagyis Gesztesi Károly és mintha már régóta ismerné Krisztit, megfogta a kezét, elvitte az öltözőjébe, ahol beszélgettek, majd szendviccsel kínálta meg a kis vendéget, aki cserébe egy rajzot hozott a sztárnak.

Amikor már eleget ettek és ittak, jöhetett a várva várt felvétel: ott voltunk egy perc alatt a „Kékmacsekban”, ahol a művész úr epizódját rögzítették. Kriszti továbbra is izgatottan figyelte a jeleneteket, bár kissé megnyugodott, nem sokkal később mégis majd kiugrott a szíve, amikor a felvételvezető utasítást adott neki: menj ki a folyosóra és onnan gyere be a jelentbe, mintha te is a Macsek vendége lennél, ülj le az asztalhoz, majd menj oda a pulthoz és kérj egy étlapot.

Mintha mindig erre készült volna, megtette, amit kértek tőle, mindeközben folyt a párbeszéd a színészek között és forgott a kamera. Hát, leírni sem lehet, mennyire örült Kriszti a szereplésnek, ezért hát beleadott anyait és apait, és játszott. December 6-án majd megnézhetjük a tévében, hogyan is állt össze az epizód. Még arra is volt idő, hogy autogramot gyűjtsünk mindenkitől, aki csak a közelünkben volt, de mivel a forgatás ment tovább és Kriszti már egy kicsit elfáradt, elköszöntünk és tarsolyunkban egy Hollywood-közeli szerepélménnyel elindultunk haza.




/ 2








Szeretnénk külön megköszönni Ujvári Barbarának a kitűnő szervezést,

Gesztesi Károly művész úrnak, hogy lehetővé tette a találkozást,

a stáb tagjainak pedig azt, hogy békésen várták, ahogy mi különböző beállításokból fotózgattuk Krisztinát,

amint színészpalántaként jeleskedett a jelenetben.





Felkai Márta és Lángh Zsófia
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2010. 10.19.

Archívum


Belépés