DÁVID (13, BUDAPEST)




Dávid édesanyjával és bátyjával él együtt, sokat segít otthon a konyhában. Épp ezért azt kérte a Csodalámpától, szeretne részt venni egy igazi tanfolyamon, ahol a főzés minden csínját-bínját megtanulhatja.

Mivel a fővárosban több ilyen témájú programot is szerveznek, csak ki kellett választani azt, amelyikben a legtöbbféle étel elkészítését sajátíthatja el a kis kukta. A Chef Parádé Főzőiskola 6 alkalomból álló alaptanfolyamára írattuk be Dávidot, aki édesanyjával közösen járt el a vasárnapi foglalkozásokra.

Az igazi konyhában megtanulta a levestől a főzeléken át a legbonyolultabb ételekig a főzést, de még nagyon sok hasznosat is megtudhatott, mint például, hogyan kell kiválasztani a húsokat, az előkészítés módjait, a díszítési elemeket.

A Chef Parádé munkatársai látva, hogy a kis kukta milyen szorgalmas, felajánlották, hogy féláron vehet részt a tanfolyamon, így arra gondoltunk, meglepjük Dávidot és még néhány tematikus főzésre is beírattuk. Így tanulhatta meg, hogyan kell például szusit készíteni, vagy, hogy milyen olyan fantasztikus a mexikói konyha.

Reméljük, Dávid mihamarabb meggyógyul, és édesanyja segéde lehet még a legbonyolultabb ételek elkészítésében is.







Köszönjük a Chef Parádé Főzőiskola segítségét és a támogatását.







Felkai Márta
kívánság-koordinátor
2010.december 18.

Archívum


Belépés