Natália (7 éves, Kaposvár)


Kaposvárra egy gyönyörű, napsütéses időben érkeztünk azzal a céllal, hogy teljesítsük a 7 éves kislány kívánságát.

Mivel Ő már iskolás „nagylány”, és a délután egy részét is ott tölti, az anyuka javaslatára oda szerveztük a találkozót. Nati rajong a Barbie babákért, és mindenért, ami Barbie-val kapcsolatos.

A találkozáskor még egy kicsit megszeppent kislányt találtam, aztán megérkezett anyuka is, és ettől kezdve minden rendben volt, óriási kíváncsisággal és nagy mosollyal bontogatta a meglehetősen nagy csomagot. Hát így is lehet örülni egy kesztyű-sapka-sál együttesnek... Azután jött a fürdőszoba és a gyönyörű baba, kistáska, ágynemű, öltöztető-ruha és még néhány apróság, mind-mindaz imádott Barbie-val. Alig hitte, hogy ez mind az övé!

Persze majd engedi néha játszani ezekkel a gyönyörűségekkel a kistestvérét is. És amikor újra sor kerül egy műtétre, a „kincseket” már viheti magával. Mennyivel könnyebb lesz így elviselni a nehézségeket, hiszen Barbie ott is vele lesz.

Köszönet az International Women's Club Foundation of Budapest nagylelkű támogatását, akik ismét segítettek megvalósulni egy álmot, elviselhetőbbé téve a hosszas egészségi kihívásokat, kicsit közelebb hozva a gyógyulást, megerősítve a bizalmat a felnőttekben.





Benkóczy Márta
kívánságkoordinátor
Kaposvár, 2010. november 11.

Archívum


Belépés