Naomi (13 éves, Fót)

Naomi nagyon sokoldalú, vidám, mosolygós kamaszlány, szeret olvasni, rajzolni, furulyázni és még nagyon sok minden érdekli, ami egy kamaszlány esetében  természetes. 
 

Ő már nem igazán hisz a "csiribi-csiribá" varázslatokban, de abban feltétel nélkül hitt, ha valamit kíván a Csodalámpától, azt a kívánságát a csodalámpa csapata teljesíti. A nagylány kívánsága éppoly fantasztikus volt, mint amilyen fantasztikus lány ő maga is. Minden vágya egy napsárga színű babzsák fotel volt. Mikor megkérdeztem tőle, honnan támadt ez a szuper ötlete, elmondta, hogy neki már volt egy babzsák fotelja, csak "kinőtte" és nagyon vágyik egy újra, amiben kényelmesen olvasgathat, vagy akár ha kedve tartja, csak lábát lógatva álmodhat szebbnél szebb dolgokról.
Sem mi, sem ő nem gondoltuk, hogy kívánsága ilyen varázslatos gyorsasággal teljesülhet. Két kedves, csupaszív fiatalember, Márkus Róbert és öccse Norbert megpillantották honlapunkon az érdekes kívánságot, már tárcsázták is a Csodalámpa telefonszámát és felajánlották segítségüket, hogy Naomi álma mielőbb valóra válhasson.
 

A fotel legyártásához csupán néhány napra volt szükség ,miután elkészült az "álom", szinte azonnal indultunk is Fótra, Naomi szeretett kis otthonába. Nagyon izgultunk,hiszen kíváncsiak voltunk, hogy fogadja Naomi a meglepetést. Nem csalódtunk, a meglepetés igazán tükröződött Naomi csodaszép, mosolygós arcocskáján: nem számított rá, hogy a kívánsága még a Mikulás ajándékát is megelőzi - igaz Robi és Norbi jóvoltából egy kis "Miki" előzetes nasi is előkerült a babzsák fotel mellé. Aztán a nem éppen könnyű fotelt a fiúk közösen felemelték és Naomi édesanyja segítségével felhúzta rá a napsárga huzatot.  Elérkezett az idő, hogy Naomi kipróbálja legújabb bútordarabját, de miután kényelmesen elhelyezkedett, még egy meglepetés várta - megszólalt a zene és a Happy Birthday dallamának kíséretében átadtunk neki egy kis tortát, hiszen Naomi november 13-án ünnepli 13-ik Születésnapját. 
 

Boldog Születésnapot Naomi! Kívánjuk Neked, hogy jó egészségben sok-sok boldog órát töltsél el az új fotelban üldögélve, olvasgatva, beszélgetve szeretteiddel, barátaiddal. 
 


Köszönjük a két fiatalembernek, Márkus Róbert és Márkus Norbert uraknak - a Ro - No Kft tulajdonosainak támogatását, mert segítségükkel szerezhettünk örömet, varázsolhattunk boldog mosolyt Naomi arcára.

Sipos Zsuzsanna
kívánságkoordinátor
2009.november 29.
Budapest

Archívum


Belépés