Erik (10 éves, Sellye)


Hosszú idő és szervezés előzte meg Erik kívánságának a teljesítését. Eredetileg külföldön szeretett volna nyaralni és repülőgéppel odautazni. A betegsége miatt orvosa nem javasolta a külföldi utazást.
Alapítványunkhoz már régebben érkezett egy nagylelkű felajánlás Gecse Tamás részéről, aki repülőgépek gyártásával és értékesítésével foglalkozik, hogy szívesen teljesíti olyan gyermek kívánságát, aki repülőgépen szeretne utazni. Éltünk a felajánlással.



Már csak a nyaralást kellett összehozni, hogy teljesíthessük a kívánságát betegségéhez és a lehetőségekhez képest. Sok gondolkodás és érdeklődés után esett a választásunk a közeli Harkányban lévő Thermál Hotelra. Kurucz Gyöngyivel a szálloda menedzserével vettem fel a kapcsolatot. Ö azt mondta, írjam le, hogy pontosan miről is van szó és, hogy mit szeretnénk. Levelemre villámgyors válasz érkezett. Lévai Miklós úrral a szálloda igazgatójával egyeztetve, felajánlottak Eriknek és édesanyjának egy három napos hétvégére szállást és félpanziós ellátást minden ellenszolgáltatás nélkül. A kisfiú és anyukája elmondása szerint nagyszerűen viselkedtek velük a hotel dolgozói. Mindenki maximális segítséget nyújtott ahhoz, hogy ez a három nap felejthetetlen és a legcsodálatosabb legyen Erik életében. Amikor megérkeztek még szobát is választhattak . Fürödtek, szaunáztak és jókat ettek. A svédasztalos vacsora elvarázsolta a nagyon jó étvágyú gyermeket. Erik természetesen az emeletit szobát választotta, mivel amióta tolószékhez kötött nem igazán jut fel magasabb helyekre. A szobához tartozó erkély, pedig külön szenzáció volt számára. A hosszú hétvége első napján együtt mentünk ebédelni. Erik a két testvérét is meghívta az általa kiválasztott étterembe. Ebéd után, mivel pár napja volt a születésnapja, tortával leptük meg amin 11 szál gyertya éget.



A repülést csak két héttel később sikerült összehozni, mert az időjárás csak akkor tette lehetővé. Erik szörnyen izgult, amikor már a repülőtéren voltak. A pilóta, akinek külön köszönet jár, nagy türelemmel mesélt az izguló kisfiúnak és szeretettel gondoskodott a rábízott különleges utasáról.



Azt gondolom és remélem, hogy ez a gyermek felejthetetlen és számára eddig elérhetetlen élményekkel lett gazdagabb. Köszönjük támogatóinknak: a Thermal Hotel Harkány, a Corvus Aircraft Kft., és a Dél-Baranya Televíziónak az önzetlen felajánlást és a sok segítséget, ami nélkül ez a kívánságteljesítés nem jöhetett volna létre!




Bezdánné Végh Tünde, Magosi Viktória és Szabó László
kívánság-koordinátorok
2009.06.26.

/ 6



Archívum


Belépés