Gergő (15 éves, Miskolc)


A budapesti Ádám, a miskolci Gergő és a szintén Miskolcon élő Krisztián kívánsága az volt, hogy eljussanak a Hungaroringre és élőben nézzék végig a Forma1 Magyar Nagydíjat.

Ez a kívánságteljesítés minden évben egy próbakő a szervezők életében, hiszen kiváló jegyek kellenek ahhoz, hogy a gyakran tolókocsis, vagy éppen lélegeztető gépes gyerekeket olyan helyre tudjuk vinni, ahol biztonságban vannak, és nagyon jól látják a versenyt. Szinte az utolsó percben azért minden összejött, még a Tűzoltó utcai klinikáról is sikerült 3 gyereket kísérőikkel eljutatnunk a versenyre.

A csodalámpás gyerekekkel vasárnap reggel indult a nagy kirándulás, Gergő Miskolcról érkezett családjával, Krisztiánék a balatoni nyaralásukat szakították meg a vasárnapi futam miatt, Ádám pedig Budapestről érkezett az édesapjával.

A futam előtt sikerült megnéznünk a kiállított Ferrarit, majd mindenki elfoglalta a helyét és izgatottan várta, hogy elkezdődjön a Száguldó cirkusz. Természetesen a versenyzők most is iszonyú sebességgel rótták a köröket, dübörögtek a motorok és szinte észrevétlenül véget is ért a 2009. évi Magyar Nagydíj.

A futam végén a nézők szélsebesen rohantak be a pályára, ahová Ádám édesapjával együtt szintén bejutott. Elmondhatjuk, mindenkinek hatalmas élményben volt része vasárnap és boldogan indultunk haza, hogy kipihenjük a hosszú nap fáradalmait.


Szeretnénk köszönetet mondani dr. Simóka Beátának, a Gyermek- Ifjúsági- és Sportminisztérium sport-szakállamtitkárának és kollégáinak, a Hungaroring Sport Zrt. vezetésének, az RTL Klub munkatársainak és még jó néhány támogatónknak, aki segített a kitűnő helyekre szóló jegyeket megszerezni.

Felkai Márta, Kiss Tímea és Kónya Szilárdné
kívánságkoordinátorok
Budapest,2009. július 26.

/ 5



Archívum


Belépés