Michelle Krisztina (11 éves, Budapest)

Michelle rajong a Barátok közt sorozatért. Különösen Berényi Miklós sorsát kísérte figyelemmel az utóbbi időben és nagyon szurkolt érte, hogy Miklós a szerepe szerinti betegségéből mielőbb felgyógyuljon. Személyesen is szeretett volna vele találkozni, hogy megbeszéljék az "élet dolgait" és elmondja neki, mennyire drukkolt, hogy mielőbb ismét egészséges legyen.

Eljött a nagy nap, és Michelle annyira izgult a találkozó miatt, hogy mikor beléptünk az RTL Klub ajtaján, annyira megszorította a kezemet, hogy szinte feljajdultam. Aztán az előcsarnokban egy pillanat alatt otthon érezte magát : felbukkant Nóra, András, Klaudia,Vili bácsi, Magdi Anyus, Géza....

Az összes szereplőnek volt egy kedves szava – mosolya Michelle-hez, mikor pedig kedvesen mosolyogva megérkezett Berényi Miklós, a kislány szeme felragyogott és nagyot sóhajtott a megkönnyebbüléstől: hát tényleg sikerült, nem csak álmodtam - súgta halkan a fülembe.

A kis rajongó és a művész úr azonnal leültek beszélgetni és egymás szavába vágva meséltek saját élményeikről: rögtön kiderült, hogy a zene mindkettőjük kedvenc témája és még ma is erről beszélgetnének nagyokat nevetve, ha az RTL Klub kedves munkatársa, Böjte Piros nem emlékeztette volna Michelle-t, hogy megnézheti a stúdiót, a díszleteket.



Volt nagy ámulat a kislány részéről, Berényi Miklós megpróbálta "vizsgáztatni" Michelle-t, hogy mikor kinek a konyhájában, szobájában járunk, de a nagy rajongón semmi nem tudott kifogni - jelesre vizsgázott!

Mikor kijöttünk a stúdióból, akkor jutott a kislány eszébe, hogy még egyetlen "szakmai" kérdést sem tett fel Miklósnak, így még sor került néhány "titok" megvitatására is.

Michelle a végén már egy kicsit fáradtan, de a rajongástól és meghatottságtól könnybe lábadt szemmel köszönte meg az RTL Klub-tól kapott ajándékot, mindenekelőtt a fényképet, amit Berényi Miklós / Szőke Zoltán saját kezűleg dedikált a kis rajongó számára.

Reméljük Michelle, hogy sokáig maradandó élmény lesz számodra a személyes találkozás kedvenc színészeddel, és az hogy bekukkanthattál kedvenc TV műsorod kulisszái mögé.




Szeretnénk köszönetet mondani az RTL Klub és a Magyar Grundy UFA Kft munkatársainak

azért az áldozatkész segítségért, amivel hozzájárultak ahhoz, hogy Michelle álma valóra válhatott.





Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
2009.április 01.

/ 4



Archívum


Belépés