Ádám (8 éves, Rajka)

Ádám sokféle betegsége miatt most, 8 évesen kezd el beszélni tanulni... szüleivel és nővéreivel azonban így is megérteti magát. Kedvence Thomas, a gőzmozdony, és nem csoda, hogy ezt a játékot kérte a Csodalámpától.

Február 11-én a havi kontrollra kellett jönnie Budapestre, így szülei segítségével megszerveztük, hogy egy nappal előbb utazzank ide.
Közben persze folyt a szervez(ked)és, ugyanis az átadásra a Szamos Marcipán Royal Szálloda beli cukrászdáját szemeltük ki és persze rendeltünk egy Thomas formájú tortát is.

A kívánságot Mr. Marc Lavoie, az Amerikai Nemzetközi Iskola tanára teljesítette. Szándéka szerint kisfiával akarta átadni a jókora szatyornyi vonatmennyiséget, Benjamin azonban megbetegedett és sajnos nem tudott eljönni.

Szerencsére Ádámot ez sem zavarta. Szinte fejest ugrott a táskába és jó fél órán át csomagolta ki a rengeteg Thomas-os ajándékot: a mozdony-barátokat, síneket, tolltartót, kifestőt...

/ 8




A sok játék és a bontogatás örömében a Thomas marcipántorta egyszerűen nem is érdekelte. Sebaj, becsomagoltuk hogy majd otthon szüleivel együtt egye meg a finomságot.

Ádám nevében is köszönjük Marc Lavoie úrnak, hogy személyesen teljesítette a kívánságot, a Szamos Royal Café tulajdonosainak és személyzetének pedig a kedvességet és a sok finomságot.

Patzauer Gábor
Budapest 2008.02.10.

Archívum


Belépés