Laci (4 éves, Magyargéc)

Alig hiszem, hogy jobban izgulhattunk volna Ritával, mire eldöntöttük, hogy a játékboltban melyik az a szuper motor, amire Lacika vágyik - rendőrös is legyen, szép is legyen, és mindenben olyan legyen, amilyet egy 4 éves kisfiú megálmodott... még a játékbolt egyik férfi eladója szakvéleményét is kikértük (!), hogy férfiszemmel melyik lehet a legklasszabb a kínálatból.
Végül megvettük azt, amire mindketten előszőr ránéztünk, és másnap reggel már indultunk is Magyargécre, a kis nógrádi faluba, hogy átadhassuk kis tulajdonosának a hatalmas dobozt.
Apuka segítségével bejutottunk a csomaggal, mire Lacika előbátorodott, és elkerekedett szemmel nézte, mi ez az óriási csomag az előszobában. Amikor meglátta a dobozon a képet, elkerekedett szemmel, álmélkodva kiáltott fel: -Ez az enyém?!

/ 3



Az örömtől le-fel futkosott a doboz körül, amíg végre az ki nem nyílt, és az első kereket felkapva, és magához ölelve futott vele a konyhába. Komoly szerelési munka kezdődött, és amíg a papa és Rita értőn összeállította a csodajárgányt, megnéztük, mit is rejt a másik kis doboz: egy bukósisak lapult benne, amit Lacika azonnal fel is vett, és már le sem vette többet, büszkén mosolygott benne.

Végre összeállt a motor, és megkezdtük a matricák felragasztását közösen, hogy minél gyönyörűbb legyen. Lacika felpattant rá, és már száguldozott is a konyhában, majd szülei átterelték az előszobába, ahol kevesebb tárgy volt veszélyben, és nagyobb volt a tér.

Testvérével közösen is kipróbálták, és egyértelmű volt, hogy sikerült megtalálni azt a motort, amiről álmodott.

Amikor a matricák előkerültek, egymásra néztünk Ritával: ott lapult köztük a "Police" felirat is, ez a dobozról nem derült ki, ezt csak egy igazi dzsinn tudhatta.

Nagyon boldog családtól búcsúztunk el aznap. Köszönjük.

Titkos Rita és Flandera Tünde
kivánság-koordinátorok

A kívánságot az támogatásával teljesítettük. László nevében is köszönjük!

Archívum


Belépés