Mónika (10 éves, Kiskunmajsa)


Mónika vérvételre és kontrollra érkezett édesapjával a SOTE II. sz. Gyermekklinikára. Mikor belépett a laborba, már sírásra állt a szája a vérvétel gondolatára.

Amikor azonban meghallotta, hogy a huncut tűszúrás után valami meglepetés várja, a sírásra álló szájacska egyből széles mosolyra nyílt.

A tűszúrás rossz élményét már el is felejtve, édesapja kezét szorongatva kérdőn tekintett rám csodálatos, nagy szemeivel. Leültünk az orvosi szobában és elmesélte, hogy ő a Csodalámpától laptopot kért ajándékba, mert nagyon szeretne az internetes játékok birodalmában önfeledten, minden fájdalomról és szomorú élményről elfeledkezve játszani.

A hátam mögül elővarázsolt laptop láttán boldogságtól sugárzó arccal köszönte meg az ajándékot és édesapja némi unszolására ugyan, de megígérte, hogy csak akkor fog játszani a gépen, ha már minden leckével elkészült.


Kívánunk Neked Mónika mielőbbi gyógyulást és sok-sok örömöt a játékvilág birodalmában, később pedig reméljük sok segítséget fog nyújtani ajándékunk tanulásod során is.



Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2008.01.07.





A laptop a adománya. Mónika nevében is köszönjük!

Archívum


Belépés