Krisztián (12 éves, Cece)

December 5-én A Tűzoltó utcában nagy "meglepcsi" volt, amikor a Csodalámpa önkéntesei, de nem is, mert a Mikulás maga, rajtaütésszerűen megjelent egy óriási zsákkal... Ilyen úgysem volt még, hogy a Mikulás teljesítsen csodalámpás kívánságot.

A gyerekek annyira örültek, olyan jókedv kerekedett a kórházban, amit már régen nem tapasztaltunk.

Az egyik kisfiú, miután meghallotta, hogy a Csodalámpától jöttünk megkérdezte: Ti vagytok a dzsinnek?
Azt hiszem, a mesebeli dzsinn sem tudott volna nagyobb jókedvet varázsolni - még a vizitelő orvosok is fel voltak dobódva!

A díszítés - a Budapesti Brit Nemzetközi Iskola diákjai készítették a Csodalámpás gyerekeknek - nagyon szép lett, az ajándékoknak örültek a gyerekek, és Rita valószínűleg indul jövőre az olimpián súlyemelésben, mert ő cipelte azt a rettentő nehéz zsákot az ajándékokkal...
Szóval felejthetetlen esténk volt.

Krisztián el volt varázsolva a laptoptól, a nővérke utánunk futott a másik osztályra, mert az hitték, kifelejtettük Krisztiánt, aki elkülönítőben volt egyedül.
Nem sejthette, hogy hozzuk a laptopot, így igazi meglepetés sikeredett, és úgy érezzük, nagyon jó helyre került a számítógép.
Krisztiánt a nagymamája neveli, szeptember óta egyfolytában bent van a kórházban, és még jó darabig bent is kell maradnia...

Flandera Tünde és Titkos Rita
kívánság-koordinátorok
Budapest 2007.12.05.

A laptop a adománya. Krisztián nevében is köszönjük!

/ 8



Archívum


Belépés