Viktória (16 éves, Keszthely)

A kívánság utóélete: (kattints ide!)

Viki élménybeszámolója:


Sent: Tuesday, August 08, 2006 12:29 PM

Élménybeszámoló a 2006-os Magyar nagydíjról és a Mai Casco futballmeccsről

Szerda reggel felkeltem már nagyon vártam az estét hogy láthassam a Magyar válogatottat és a Forma1-es pilótákat focizni. Aztán eljött az este és elfoglaltuk helyünket, már tényleg nagyon izgatottak voltunk, hogy elkezdődjön a focimeccs. Felkonferálták a Magyar válogatottat, illetve Forma-1-es pilótákat és elkezdődött a focimeccs, nagyon vártuk a végeredményt, hogy ki fog nyerni. A végeredmény 11: 8 lett a Forma1-es pilóták javára. Nagyon boldog voltam mikor nyertek, mert én nekik drukkoltam. Mikor kigurult a labda és Liuzzi futott érte nagyon örültem, hogy ilyen közelről láthattam és hogy integetett a közönségnek. Vége lett a meccsnek, kicsit elszomorodtam, hogy vége, mert nagyon élveztem és drukkoltam.

Másnap reggel kicsit későn keltem, és nagyon ideges voltam, hogy időben oda érjünk a megbeszélt helyre, de sikerült. Aznap volt a csütörtöki boxlátogatás, amire kimentünk apuval. Elég nagy volt a tömeg, de ennek ellenére nagyon élveztem, mert láthattam a kedvenc csapatomat a Mclaren-Mercedest. Ezzel elárultam, hogy a kedvenc pilótám Kimi Räikkönen már közel 2001-óta, vagyis 6 éve. A pénteki szabadedzésen Kimi volt az első, aminek nagyon örültem. Másnap reggel mikor felkeltem nagyon siettem, hogy időben kiérjünk a Hungaroringre ugyanis a szombati időmérő edzés nagyon izgalmas volt. Hallottam és a láttam az autókat olyan közelről, mint még soha és mikor Kimi megnyerte az időmérő edzést nagyon boldog voltam. Közel 45 percen keresztül követhettem végig az eseményeket a pálya széléről, aminek kifejezetten örültem. Nagyon jó helyen ültünk, nagyon közel, és az autók hangja valamint az autókat ilyen közelről látni nagy élmény volt számomra. Remélem még lesz alkalmam ilyen helyről látni az autókat és hallani az autók hangját, és hogy egyszer találkozhatom Kimi Räikkönennel személyesen is és elkérhetem tőle a sapkáját, és kezet foghatok vele.

Erre a pár napra egész életembe emlékezni fogok. Ezúton szeretném nagyon nagyon megköszönni a Csodalámpa Alapítványnak és a kezelő orvosomnak Dr. Mencz Zsuzsannának, hogy megengedték, és hogy eljuthattam 2006-ban a Magyar Nagydíjra.

Németh Viktória  

Köszönetet mondunk a jegyekért a Magyar Telekomnak.





Viktória Kimi Raikönnen-nel szeretett volna találkozni, még a nyáron, azonban az idei Magyar Nagydíjon nem sikerült összehozni a találkozást. A McLaren szerencsére gondoskodott némi kárpótlásról...

Végre december 8-án, pénteken sikerült összehozni a találkozót Vikivel.
Mikor megtudta, hogy a McLaren Racing-től várja őt "valami", hat órát utazott csak azért, hogy kézbe vehesse a Kimi Raikkönen relikviákat.

Archívum


Belépés