Tamás (15 éves, Nagykanizsa)

Tamás régi nagy álma, hogy Molnár Ferenc Caramellel találkozhasson. Amikor a Csodalámpa kívánságkoordinátora beszélgetett vele, azonnal, gondolkodás nélkül rávágta, mit szeretne.
2006. szeptember 19-én Ő és édesanyja is részt vettek a Csodalámpa által szervezett napon a Vasúttörténeti parkban. Reggel, mikor indultak még nem is sejtették, hogy a mai lesz a nagy nap... Tamás izgatottan várta a délutáni koncerteket, hiszen látta a programban, Caramel is fel fog lépni.
A koncert alatt sokat fényképezett, igyekezett megörökíteni az emléket. Itt már sejtette, hogy a koncert után rá meglepetés vár.
A koncert végén a színpad mögött találkozhatott és beszélhetett Caramellel. Ajándékozott neki egy mézeskalácsból készült csodalámpát. Caramel is készült ajándékkal. Tamás egy karamell színű pólót és sapkát kapott, amit Eszter és Caramell is aláírtak és egy cd-t.
Tamás megilletődötten állt a Megasztár győztes mellett. Megszólalni is nehéz volt... Anyukája mesélte el, hogy otthon nagyon sokat hallgatják a zenéjét. Hazaúton boldogan viselte az új pólót és a sapkát.

Viola Mária
koordinátor
2006.09.19.


Archívum


Belépés